Catàleg

Filtres habilitats:
  Tipus espectacle
  Teatre

  Troba l'espectacle de teatre que vas buscant.

  N'hi ha per a tots els públics i per a tot tipus d'espais,

  espectacles de carrer, de sala, infantil ....

  Teatre Hi ha 27 espectacles / serveis artístics

  Mostrant 1 - 27 de 27 elements
  • Tot em surt malament és la història d'un violinista que emprèn un viatge des de la innocència a l'esperança a la recerca d'un futur millor. Humor, màgia i poesia fan que el públic sigui còmplice d'aquest viatge singular.

  • Tres pirates sobre del seu vaixell que recrearan sobre l'escenari, en què hi haurà un cofre, on apareixerà un tresor màgicament.

  • Versió 2.0 de la Llegenda de Sant Jordi. Diu la llegenda, que fa molt, molt de temps, hi havia un drac monstruós. Aquest feia fugir a les gents dels pobles i s'empassava les persones vives. També un cavaller virtuós i valent, que acabava matant el drac i salvant la donzella i al poble. Un final diferent, sorprenent i amb molt d'humor que et deixarà...

  • Espectacle d'humor; usant tècniques de màgia, faquirisme i jocs malabars, ambientat en l'època medieval.

  • Espectacle de teatre de carrer, es representa una paròdia còmica d'un torneig medieval. Berenguer Micaló, amb la complicitat de l'Heraldo amañarán el torneig per decantar en favor de l'amfitrió, creant conflictes i baralles, però no van preveure la reacció de la resta de cavallers. Al camp clos s'hauran de realitzar 3 proves: explotar bufetes de porc, el...

  • La llegenda de Sant Jordi, una actuació per a tots els públics. Una escenografia basada en un castell amb l'acompanyament d'un gran drac de 3 m, princeses, cavallers i un rei on el seu objectiu serà derrotar el gegant drac. Estarà preparat el nostre Sant Jordi per tal aventura?

  • Cinc súper-Herois que aniràn fins l'últim racó, per fer-te la vida més fàcil. Viu l'emoció, el circ, el espectacle, l'acció, a els malabars, la música il 'humor tot ballant entre confettis i globus gegants. Vaig venir a ser el protagonista d'AQUESTA súperfesta itinerant i Gaudeix en directe de l'aventura en estat pur!

  • “Somnis de Llum” és un espectacle amb punts de comèdia, drama, terror inòcu i per damunt de tot, mil pinzellades de llum, que dibuixen obres d’art en el llenç que ens proporciona la foscor.Español (Spanish).

  • Ja estan aquí, van de poble en poble carregats amb mil i una historia, els seu carretó està ple de andròmines i cada una de elles amaga un conte o un truc de màgia, ells són Els Traginers del Camí.

  • Un dia, el titellaire, que treballava sota la llum d'aquesta fanal, va marxar per sempre deixant la seva roba i el seu titella. Algú havia de fer alguna cosa abans que passés el camió de les escombraries. Màgicament el fanal tom vida, movent els seus fils fins que es va aixecar el titella.

  • PETONS I RIALLES és un espectacle per a tots els públics. És senzill i proper. Mostra la relació d'un pallasso i una pallassa que s'estimen. Comparteixen una maleta on porten tot el que necessiten per viure, viatjar i ser feliços.

  • Avui en Ramon no està sol a la parada de fruites i verdures, ha vingut el seu nebot Martí per ajudar-lo. Viatja desde la fruiteria d’en Ramón fins al Planeta Tumàcat, un viatge al·lucinant per un univers imaginari. Una aventura sobre el reciclatge i sobre l’importància de ser a la vida allò que un vol ser.

  • Lula es un espectáculo divertido y participativo en el que niñas, niños y adultos se quedarán cautivados por este personaje entrañable que nos adentrará en su fantástico mundo. Todo ello con mucha magia y humor.

  • Dinàmic y emocionant. Una acurada mescla de llenguatge corporal, circ i diferents disciplines. Un show tradicional de clowns contemporanis. Modern, divertit i molt directe. Slapstick. Circ. Teatre Gestual. Efectes de so. Música en directe. No text. El show de clowns...que també agrada a la quitxalla!

  • Una historia que narra mitjançant la dansa i el teatre de gest els valors de l’amistat i les actituds personals enfront la vida: generositat, egoisme, possessió́, por, valor, il·lusió́, decepció́...Tots ells apareixen a l’escenari sense paraules, únicament acompanyats pel moviment i la mímica.

  • Qualsevol història, personatge o situació pot ser narrada en mim.Espectacles basats segons la temàtica de l'esdeveniment o tipus d'activitat del client.Treballant en equip s'arriba més lluny, per això aquest mim i els seus clients han estat portades de diaris, capçalera de telenotícies o simplement l'estand que millor funciona a les fires comercials.

  • Espectacle de mim dividit en escenes.Diferents personatges i situacions són representats pel nostre protagonista.Una cirurgia, un nen al parc, el llunyà oest, un restaurant, un gigoló, un fabricant de màscares, o una sabateria encantada són algunes de les escenes que podem veure en aquest divertit i sorprenent espectacle.

  • El Pirata Kim ens fa viatjar al vell i encisador continent africà. Entremig de les seves peripècies ens desvetllarà el conte "Niti i el lleó", narra allò viscut pels seus protagonistes: un nen-noi, i una fera lleonina. Acolorit ambient de festa, sons i gresca genuinament africanes. Conte exemplifica la formació d'aliances entre homes i animals, el...

  • El tío Peret l'arreglaolles, un gitano rodamón, ens parla del seu món i la seva cultura, la gitana, de forma divertida, educativa i engrescadora.La llegenda d'en Ravi Xanó ens situa a la Índia, bressol dels gitanos d'arreu de món.Aquest espectacle és un dels pocs a l'estat espanyol que està inspirat en el món gitano i en la divulgació d'aquesta cultura.

  • “Fàtima, la filla del carboner” (conte amazic del Magrib) de la mà d’un contacontes tradicional, l’Abdul, titular d’un ben conegut teatrí. El conte està basat en misteris i endevinalles que cal raonar i que ens deparen un bon grapat de sorpresses de la mà de la seva protagonista, la Fàtima.

  • Dues pallasses no tan diferents com puguin semblar a primera vista, esperaran casualment al mateix banc al seu príncep blau. Il·lusionades es veuran sorpreses pel que aquesta cita a cegues els anirà mostrant ... Diuen que de l'amor a l'odi hi ha només un pas, ¿i si seguim caminant?

  • Quatre personatges en un escenari, cadascun amb la seva especialitat acrobàtica intentessin seduir al públic amb el seu TALENT en escena.

  • Marina i el somni de volar, un espectacle entranyable dedicat a tota la família i en particular als més petits. Aquest conte explica la història d'una noia en plena revolució industrial. Quan sembla que més angoixada està per la seva situació familiar i personal, un fantàstic i màgic personatge la portarà a tots aquells llocs on la seva imaginació desitja.

  • Una comèdia irreverent d'estar per casa.Una proposta fresca i divertida en què dos esbojarrades veïnes donaran l'espectacle en una rutinària reunió, on el públic serà part d'aquesta peculiar comunitat, tenint veu i vot fins i tot al final de l'espectacle. A través de l'humor, amb uns personatges excèntrics alhora que quotidians, desitgem entrar a la...

  • Un enorme artilugi desfila pel carrer. Es mou amb l'energia del caminar d'unpersonatge esperpèntic: il Criceto, una estranya però divertida barreja, mig humana mig animal, que els firaires italo-americans que l'exhibeixen han batejat amb el nom de "l'home hàmster". Una gegantina roda mou tots els engranatges del giny i, Criceto és l'encarregat de...

  • Uns soldats de l’exèrcit de Napoleó patrullen pels carrers tocant música alegre i arrossegant un canó de grans dimensions que dispara confeti i altres efectes. Són uns personatges esbojarrats que van fent diversos gags i accions teatrals destinades a fer participar i riure al públic de totes les edats.

  • Espectacle-experiència per a nenes i nens de 0 a 3 anys En Betu arriba amb la seva maleta, vestit de "persona normal". Tot jugant amb els conceptes de petit o gran es transforma en pallasso davant dels nens i nenes. Les sabates són molt grans...però la corbata és petita...!!.i el nas?

  Mostrant 1 - 27 de 27 elements