Decoracions

Troba la teva decoració per a la teva festa.

Et portem l'art en l'organització del teu esdeveniment.

Decoracions Hi ha 24 espectacles / serveis artístics

Mostrant 1 - 24 de 24 elements
 • Palmeres inflables per decorar. Tingues un trosset del paradís a la teva festa o esdeveniment.

 • Boniques columnes per donar un toc clàssic. Se'ls pot afegir il·luminació interior per fer-les visibles durant la nit.  Són versàtils: s'hi pot modificar l'alçada per arrenjar-les a l'espai on realitzis el teu esdeveniment. 

 • Vigila!, què et cremes! Amb aquestes fogueres inflables semblarà que estàs enmig d'una festa Tiki (o del mateix infern) Il·luminades a la nit, recreen l'efecte de les flames. Foc per tots els cantons de la teva festa.

 • Pòrtic de grans dimensions de temàtica Grecoromana, per donar un punt històric a la teva festa. Aquest inflable es pot il·luminar generant una entrada del Panteó allà on facis teu esdeveniment.

 • Espectacle visual per a tot tipus de festes, pluja de globus en interiors o exteriors, dóna un look diferent al teu festa tan sols estirant d'una corda, fàcil i pràctic! Tirada de globus en cap d'any, possibilitat de tirar mes de 600 globus.

 • Decoració d'espais.· Estrelles inflables penjades del sostre adornant el cel de l'espectacle, 3 mides diferents petites (1,5 m) mitjanes (2m) i grans (3m) de diàmetre. · Cavalls inflables amb l'possibilitat que estiguin estàtics o portats per una persona. · Cortina led ampliable fins a 4 m de llarg i una mànega d'aire amb llum de (4m)

 • Gaudeix de les nostres mànegues d'aire per a la teva festa o esdeveniment.Aquestes turbines can amb una gran mànega de color que pots personalitzar.Aconseguiràs ina gran visibilitat per al teu esdeveniment, interactuant amb grans i petits.

 • Pluja de confeti per a esdeveniments. Omple el cel o la pista de la teva festa amb confeti de colors sorprenent als teus convidats.

 • La simulació d'incendi consistirà en la instal·lació de bengales de simulació d'incendi a l'interior de totes les finestres de l'edifici. Aquesta il·luminació anirà acompanyada d'un decorat pirotècnic que instal·larem a la façana de l'edifici. A més hi haurà una petita seqüència d'efectes aeris que instal·larem a la teulada de l'edifici.

 • Carpa inflable de color blanc de 6 m x 4 m. A la nit s'il·lumina amb Led pel que al ser RGB, es pot posar qualsevol color. És elegant per a tot tipus d'esdeveniments, per muntar un estand diferent o per incloure activitats en el seu interior.

 • Il·lumina la teva esdeveniment amb aquestes columnes d'aire.Tria la quantitat que vulguis i el color que vols que es projecte en elles.Hi ha de totes les altures, s'adapten al teu espai. Pots personalitzar festa o esdeveniment afegint-qualsevol disseny.

 • Gran varietat de planetes inflables decoratius per a la teva festa o esdeveniment.Aquests planetes de grans dimensions tenen llum en el seu interior pel que donen gran vistositat.Et portem la Terra, Saturin, Neptú, la Lluna i quants planetes càpiguen al teu esdeveniment. Hi ha la possibilitat de portar-los en cercavila amb carros i manipuladors.

 • Celebra el teu aniversari amb un pastís inflable de grans dimensions!Sorprèn als teus assistents amb un pastís de 4m o de 10 metres d'altura.Assegura't que la teva celebració sigui un èxit amb aquest gran element decoratiu.Felicitats!

 • Dibuixos anamòrfics realitzats a terra, que mirats des d'un punt de mira concret aconsegueixen un efecte tridimensional i espectacular, que confonen l'espectador entre la realiltad i el fictici.Són murals amb efecte tridimensional que s'han fet parets i façanes de restaurants o comerços de diferents llocs del món.Realitzats amb pintura acrílica i amb una...

 • Proposem el submarí groc dels beatles per decoracions o cercaviles.Un gran submarí inflable de mes de 12 m de longitud, il·luminat al seu interior.Ideal per a grans espais.

 • Realitzem decoracions amb globus plens d'heli per a tot tipus d'esdeveniments per aconseguir una decoració vistosa per als seus assistents.També realitzem llançament de globus amb heli al cel, des de 50 unitats a 2000 per aconseguir un moment únic i emotiu per a la seva festa o esdeveniment.Escull els colors i de la resta ens encarreguem nosaltres.

 • Estrelles inflables amb il·luminació led Per decoracions nocturnes i diürnes en interiors o exteriors, possibilitat de penjar a qualsevol estructura. Il·luminació led amb canvis seqüencials de colors o un color uniforme Mides diferents de fins a 3m de diàmetre

 • Nit de llums, decoració i animació de carrers amb performances, DJ i elements visuals. - Xanquers animadors amb vestuari led i molt vistosos. - Carpa inflable amb DJ presentador. - Decoració amb xarxa i estrelles inflables. mànegues d'aire, cavalls inflables, personatges humans inflables, màquines de fum. - Espectacles visuals amb llum. - Marc led a...

 • Manta d'estrelles capturades en l'últim viatge de l'equip "Ringo Stars" que cobreixen qualsevol superfície exterior i interior portant-te al mas romàntic moment que recordis i fins i tot al nadal i fent-te sentir que formes part de l'espai infinit.'Posa't música a les orelles, camina sota i deixa't portar per cadascuna d'elles!!!

 • Arcs inflables descendents de l'Anell de Saturn, que amb cada color que ens ofereix és un missatge del planeta que ens envia.Portes espacials que vesteixen el carrer i deixen pas a noves vides allà on se'ls posa.

 • Marc fets a mà per un ebenista d'antany allà al segle XVI i que van ser rescatats pel seu Ta-ta-ra- nét en l'actualitat donant-li el significat d'estar enlluernat i sortir millor en els retrats.'' El marc -selfie et perseguirà fins que surtis com et mereixes !!!!

 • El típic jardí gegant que voldries tenir a casa perquè el poguessin veure des de la NASA, que és d'on procedeix, per cert.Conta una llegenda urbana que fent experiments amb plantes, se'ls va escapar una mica de mercuri vermell i van agafar una mida descomunal fins aconseguir estar també il·luminades.Vesteix els teus millors moments amb aquests colors i...

 • Olifa !!!! .... Olifa !!!! Olifaa !!!! ..., res, que no contesta. Us explico; resulta que el nostre elefant més gran, de 4m x 6m (petit) se'ns ha anat a prendre uns mojitos i sembla que no ens escolta. mare meva !! .. 'com li agrada a aquest la festa !!! ... i segur que porta la música posada .... Ains !!!Si ho veus, llevalo fins al centre del poble i...

 • Escultura cinètica L'escultura cinètica busca produir una impressió de moviment i un dels seus recursos són els components mòbils de les obres.Sistema Mecànic: És aquell sistema constituït fonamentalment per components, dispositius o elements que tenen com a funció específica transformar o transmetre el moviment des de les fonts que el generen, en...

Mostrant 1 - 24 de 24 elements