Tallers

Organitzem tallers artístics per a tot tipus de públic i de tota mena de disciplines.

Compartim el nostre art amb tu!

Tallers Hi ha 20 espectacles / serveis artístics

Mostrant 1 - 20 de 20 elements
 • Aquesta carpa és molt singular… ‘La Berta’ és una autèntica fàbrica circense! A diferència d’altres circs, aquest no porta els artistes incorporats, sinó que busca per allà on passa a tots aquells que vulguin convertir-se per un dia en els protagonistes d’aquest circ. No importa l’edat que tinguis: posa a prova les teves habilitats a La Berta!

 • Divertit taller participatiu en què els assistents, per grupets podran realitzar carreres amb girocicles, que són les clàssiques minibicicletes que porten els pallassos en els seus números. El circuit és inflable, i podran donar les voltes que el "monitor" defineixi (anirà en funció dels assistents).

 • El monocicle és un element característic del circ, però de gran complexitat. Per aquest motiu proposem un taller de monocicles per a principiants, dotats amb 2 rodetes que faciliten l'estabilitat dels participants. Per donar-li més emoció i competitibidad proposem un circuit inflable perquè puguin donar unes quantes voltes a aquest circuit.

 • Uns malabaristes ens  mostren les seves habilitats amb diferents elements del món del circ: diablons, boles, plat xinès, pal xinès, maces, carioques, material d’ equilibri, entre altres. Activitat participativa per a nens i adults, amb diferents formats, amb una demostració per part dels monitors, i tot seguit el taller on tothom juga amb els diferents...

 • Taller de Burbujas de Jabón. Taller totalmente participativo, donde los niños de todas las edades pueden hacer pompas de jabón de todos los tamaños, con diferentes utensilios. Recomendado para cualquier edad.

 • Proveu tot allò que vulgueu, ja siguin diàbolos, bitlles, boles, pals del diable o la secció d’ equilibris amb les xanques, bola  d’ equilibri o els pedalets. Avui us podreu convertir en joglars, i podreu provar els estris que us han deixat meravellats durant els espectacles del mercat.

 • Taller de Maquillatge infantil on cada nen i nena podrà escollir en quin personatge de fantasia es vol convertir.Totes les pintures son alaigua i aptes per tot tipus de pells, i els maquilladors són professionals.Situat sota una carpa inflable gegant, será l’espai de maquillatge on tots els nens i nenes podrán apropar-se i convertir-se en aquells...

 • Consisteix en una sèrie de jocs de destresa i habilitat que es feien a l’època medieval. Està creada per entretenir a la mainada més jove, ja que els jocs son molt atractius per a la canalla.

 • Gran varietat de jocs, aquest jocs fets amb portes reciclades, son tant per petits com per adults.Hauran de demostrar les seves capacitats d’habilitat i coordinació, encert, precissió, estratègia, esports, distracció, competició, càlcul, equilibri, imaginació.Amb aquesta gran varietat de jocs tothom trobarà un per passar una bona estona.

 • Carrusel de Cavallets ecològics, els cavalls de sempre, per als petits d'ara. Es mou mitjançant una bicicleta estàtica, no necessiten corrent.Els més grans es pugen als cavallets fets de pneumàtic reciclat i els més petits a un barril que els portarà a un viatge imaginari.L'edat per a l'ús de l'atracció corre dels 2 fins als 12 anys.Atracció sense soroll.

 • Classe oberta de percussió, amb instruments propis del Brasil per tots els assistents. No importa els coneixements de percussió. El mes important es engrescar a tots els assistents; ja sigui una team building d’empresa per tots els empleats, activitat per nens fer passar una jornada entretinguda.

 • Un espectacle ple de trucs amb un dels millors freestylers de futbol del món. Festa d'Aniversari infantil a Barcelona, ​​esdeveniments corporatius i per a empreses, tecnificació per millorar tècnica i coordinació, animació per a comunions a Barcelona, ​​escola de futbol i pilota de freestyle, espectacle de malabars.

 • Espai d’estiu amb un munt de jocs d’aigua per a totes les edats. Jugarem i farem la guerra d'aigua més divertida amb les pistoles, jugarem amb el vòlei-aigua, els jocs de punteria, les bombolles, a pescar peixos i per als més petits taules aquàtiques i piscinetes. Prepara't per a una bona remullada!

 • El Jardí dels Petits és una ludoteca de 0 a 3 anys on tots els detalls són importants, una ludoteca de racons on especialites han dissenyat per tla de que els més petits de la casa puguin gaudir de joc heurístic,  joc simbòlic, jocs de memòria, titelles, espai psicomotrius, etc...

 • Taller de circ mitjançant un sistema d’estacions amb diferents tècniques.Es tract a d’una primera presa de contacte que despertarà l’interès perl a temàtica del món del circ.

 • Globoflèxia! Una petita part del món circense que va sortir de la carpa de circ perquè els més petits i grans poguessin gaudir-ne, des d'un mag fins a un pallasso crearan figures i animals amb globus de diferents colors i mides. Un actor que dinamitzés la teva festa o esdeveniment. Taller de globoflèxia

 • Els nens i nenes de 0 a 3 anys s’endinsaran en una bombolla de sensacions formada per 15 plafons/jocs de 7m de diàmetre de terra tou pensat exclusivament per a ells.  

 • 45 jocs tradicionals distribuïts en sis estructures de fusta. Aquests jocs ajudaran els nens majors de 3 anys, així com als seus pares, a potenciar l'agilitat, l'equilibri, l'habilitat i l'organització entre ells.

 • Us oferim una combinació perfecte per gaudir d’un matí o una tarda en família: taller de cuina on els nens i nenes podran elaborar el seu propi esmorzar o berenar i 12 jocs gegants per a totes les edats per acabar de gaudir de la festa amb la vostra família.

 • Per al taller de maquillatge disposem d'un camerino ben decorat que compta amb tot tipus d'accessoris.  En ell, 2 monitors maquillen als nens que ho desitgin.  Dins el mateix espai, també podeu trobar divertits disfresses, perruques i barrets per a tots aquells nens que se'ls vulguin provar.

Mostrant 1 - 20 de 20 elements