Grans elements

Deixa a tothom al·lucinat amb aquests cercavila

de grans elements que ompliran teu poble o ciutat.

Grans elements de totes les temàtiques,

acompanyats de música, llum i color.

Grans elements Hi ha 24 espectacles / serveis artístics

Mostrant 1 - 24 de 24 elements
 • Banda de fins a 12 Flamingus de més de 3 metres d'alçada.Són aus migratòries que viatgen pels mons buscant el seu hàbitat natural, l'esdeveniment. FLAMINGUS, grans ocells que caminen pels carrers amb el seu pas elegant i divertit. Titelles gegants, elegants que a la nit van il·luminats amb llums Led, creant gran vistositat.

 • Drac Inflable de peluix de grans dimensions.Emporta't aquest dragon inflable al teu esdeveniment perquè els més petits alucinen.És tan simpàtic i tendre que no fa por a ningú, simplement ho voldràs abraçar.

 • Com tintin en el seu viatge a la lluna, gaudeix d'aquest coet gegant inflable per transportar-te per l'espai. De nit s'il·lumina internament guanyant molta vistositat.Mesura 10 metres de llarg i pot estar estàticament o en moviment.

 • Vaixell mariner inflable que serveix tant per decorar com per portar de manera itinerant. Doneu un toc marí al seu esdeveniment d'una manera lleugera i elegant. Té la possibilitat de ser il·luminat a la nit.

 • Cabalia esdeveniment produït per Artistalia, formacions de fins a 12 cavalls inflables blancs, tots ells amb la seva pròpia il·luminació led amb colors a escollir. Mas de 3m d'altura, possibilitat de posar-los en estàtic en forma de decoració amb petits suports. Un espectacle molt visual per als ulls del públic.

 • Coet Inflable, possibilitat de posar-lo en estàtic en qualsevol festa o esdeveniment. Amb una alçada de més de 4m i una amplada de més de 2,50m. Transportable amb un carro per cercaviles o accions en moviment.

 • Humans, un espectacle itinerant per a tot tipus cercaviles i esdeveniments.Aquests gegants blancs, il·luminats en el seu interior amb colors RGB sorprenen a tots els públics.Mesuren més de 4 metres d'altura, i permeten inteactuar amb tots els públics.Pots escollir fins a 8 Humans.

 • Carro amb estrelles inflables il·luminades amb llum Led al seu interior que simbolitzen l'Óssa Menor. La via Làctia està representada amb una cortina de Leds que dóna dinamisme i color al carro. 6 Estrelles inflables de diferents diàmetres que omplen de llum qualsevol esdeveniment, cercaviles o cavalcada.

 • Gran varietat de planetes inflables decoratius per a la teva festa o esdeveniment.Aquests planetes de grans dimensions tenen llum en el seu interior pel que donen gran vistositat.Et portem la Terra, Saturin, Neptú, la Lluna i quants planetes càpiguen al teu esdeveniment. Hi ha la possibilitat de portar-los en cercavila amb carros i manipuladors.

 • Proposem el submarí groc dels beatles per decoracions o cercaviles.Un gran submarí inflable de mes de 12 m de longitud, il·luminat al seu interior.Ideal per a grans espais.

 • Cloe és una preciosa balena Geperuda dels mes profunds mars d'Alaska, gairebé al Pol Nord on va créixer i es va fer gran amb la seva família. Un dia, quan es va fer adulta i ja mesurava més de 8 metres de llarg va dir als seus pares que volia conèixer als humans de toooot la resta del món, i que volia convertir-se en una "viatgera comsmopolita". Avui pot...

 • Un viatge a través d'un mar imaginari, que ens convida a submergir-nos per carrers i places, envoltats d'espectaculars éssers marins que creen màgics moments d'acció i sorpresa. El seu itinerari visual i participatiu, liderat per un gran tauró que "ataca" a tot el que s'atreveixi a desafiar-lo, inclòs el públic, ens transporta per un mar d'emocions, màgia...

 • El nostre estimat Pol té un dubte existencial..¿ poden els humans seguir la seva marxa? ... perquè el ve completament al màxim, més gran que mai i amb ganes que el coneguis.UN ós polar peculiar de gairebé 3 metres i que després de la seva llarga gira per TV, ¡¡¡està disposat a passar pels teus carrers !!!!

 • El Koala! pel que sembla un marsupial tranquil, fàcil de reconèixer per la seva pelatge i la seva graciós del darrere sense cua. Portat des d'Austràlia, el nostre coala inflable li encanta la bona festa les cercaviles, cavalcades i també les festes d'aniversari ... sobretot li encanta alimentar la gent amb somriures i selfies.

 • Olifa !!!! .... Olifa !!!! Olifaa !!!! ..., res, que no contesta. Us explico; resulta que el nostre elefant més gran, de 4m x 6m (petit) se'ns ha anat a prendre uns mojitos i sembla que no ens escolta. mare meva !! .. 'com li agrada a aquest la festa !!! ... i segur que porta la música posada .... Ains !!!Si ho veus, llevalo fins al centre del poble i...

 • L'espectacle Arktika trasllada al públic al món polar, mitjançant construccions mecàniques que representen la seva fauna i intenten evocar el seu hàbitat. Amb l'espectacle pretenem conscienciar sobre la situació de l'Àrtic, i aconseguir crear en el públic sensacions intenses com a tendresa, por i diversió.

 • L'espectacle Kremah, en la seva versió itinerant, treu a passejar pels carrers de la ciutat a una família de dracs – rèptils que nosaltres denominem velocidragons. La família està formada per tres dracs: el pare Argon, la mare Atal i la cria Kremah.

 • Uns peixos gegants ens atreuen amb els seus vius colors i envaeixen un espai urbà transformant-ho, amb l'ajuda de la música i la llum.

 • Els elements de l'espectacle Hannavas són: Twiga, la girafa mare, la seva filla Sambah, l'elefant Tembo i la seva cria, Tembito. Van acompanyats d'un carro de so.

 • Grans simis han arribat als carrers de les ciutats mes poblades del món, des de l'Àfrica ve aquesta majestuosa formació formada per dos gorillas i la seva petita cria als lloms de la seva mare.

 • Escultura cinètica L'escultura cinètica busca produir una impressió de moviment i un dels seus recursos són els components mòbils de les obres.Sistema Mecànic: És aquell sistema constituït fonamentalment per components, dispositius o elements que tenen com a funció específica transformar o transmetre el moviment des de les fonts que el generen, en...

 • Una successió de màquines en moviment i l'harmònicacombinació musical provoquen una explosió de sensacions queens porten a viure intensament durant una hora com si fóssiml'insecte més insignificant. Serà com el món a l'inrevés: la realitats'inverteix i un insecte serà 10 vegades més gran que un humà.

 • Element escenografic.L'arbre pot incorporar focs artificials, il·luminació, projeccions, música en viu i la intervenció d'un DJ.

 • És una màquina exhibida amb solemnitat pel seu inventors: uns estrafolaris xerraires de fira. Una gegantina roda mou tots els engranatges de l’artilugi i el “Criceto” (un curiós personatge mig home mig animal) és l’encarregat de moure-la mostrant la seva força i el seu enginy.

Mostrant 1 - 24 de 24 elements