Grans elements

Deixa a tothom al·lucinat amb aquests cercavila

de grans elements que ompliran teu poble o ciutat.

Grans elements de totes les temàtiques,

acompanyats de música, llum i color.

Grans elements Hi ha 16 espectacles / serveis artístics

Mostrant 1 - 16 de 16 elements
 • Criatures gegants de 5 metres d'altura inflables. Aquests titelles de grans dimensions representen l'evolució de l'home, la tecnologia avançada. Són elegants, són de color blanc el que ens dóna la possibilitat de posar llum interior i ser molt visible de nit.

 • Banda de fins a 12 Flamingus de més de 3 metres d'alçada.Són aus migratòries que viatgen pels mons buscant el seu hàbitat natural, l'esdeveniment. FLAMINGUS, grans ocells que caminen pels carrers amb el seu pas elegant i divertit. Titelles gegants, elegants que a la nit van il·luminats amb llums Led, creant gran vistositat.

 • Drac Inflable de peluix de grans dimensions.Emporta't aquest dragon inflable al teu esdeveniment perquè els més petits alucinen.És tan simpàtic i tendre que no fa por a ningú, simplement ho voldràs abraçar.

 • Com tintin en el seu viatge a la lluna, gaudeix d'aquest coet gegant inflable per transportar-te per l'espai. De nit s'il·lumina internament guanyant molta vistositat.Mesura 10 metres de llarg i pot estar estàticament o en moviment.

 • Vaixell mariner inflable que serveix tant per decorar com per portar de manera itinerant. Doneu un toc marí al seu esdeveniment d'una manera lleugera i elegant. Té la possibilitat de ser il·luminat a la nit.

 • Cabalia esdeveniment produït per Artistalia, formacions de fins a 12 cavalls inflables blancs, tots ells amb la seva pròpia il·luminació led amb colors a escollir. Mas de 3m d'altura, possibilitat de posar-los en estàtic en forma de decoració amb petits suports. Un espectacle molt visual per als ulls del públic.

 • Coet Inflable, possibilitat de posar-lo en estàtic en qualsevol festa o esdeveniment. Amb una alçada de més de 4m i una amplada de més de 2,50m. Transportable amb un carro per cercaviles o accions en moviment.

 • Humans, un espectacle itinerant per a tot tipus cercaviles i esdeveniments.Aquests gegants blancs, il·luminats en el seu interior amb colors RGB sorprenen a tots els públics.Mesuren més de 4 metres d'altura, i permeten inteactuar amb tots els públics.Pots escollir fins a 8 Humans.

 • Carro amb estrelles inflables il·luminades amb llum Led al seu interior que simbolitzen l'Óssa Menor. La via Làctia està representada amb una cortina de Leds que dóna dinamisme i color al carro. 6 Estrelles inflables de diferents diàmetres que omplen de llum qualsevol esdeveniment, cercaviles o cavalcada.

 • Gran varietat de planetes inflables decoratius per a la teva festa o esdeveniment.Aquests planetes de grans dimensions tenen llum en el seu interior pel que donen gran vistositat.Et portem la Terra, Saturin, Neptú, la Lluna i quants planetes càpiguen al teu esdeveniment. Hi ha la possibilitat de portar-los en cercavila amb carros i manipuladors.

 • Proposem el submarí groc dels beatles per decoracions o cercaviles.Un gran submarí inflable de mes de 12 m de longitud, il·luminat al seu interior.Ideal per a grans espais.

 • Cloe és una preciosa balena Geperuda dels mes profunds mars d'Alaska, gairebé al Pol Nord on va créixer i es va fer gran amb la seva família. Un dia, quan es va fer adulta i ja mesurava més de 8 metres de llarg va dir als seus pares que volia conèixer als humans de toooot la resta del món, i que volia convertir-se en una "viatgera comsmopolita". Avui pot...

 • Un viatge a través d'un mar imaginari, que ens convida a submergir-nos per carrers i places, envoltats d'espectaculars éssers marins que creen màgics moments d'acció i sorpresa. El seu itinerari visual i participatiu, liderat per un gran tauró que "ataca" a tot el que s'atreveixi a desafiar-lo, inclòs el públic, ens transporta per un mar d'emocions, màgia...

 • El nostre estimat Pol té un dubte existencial..¿ poden els humans seguir la seva marxa? ... perquè el ve completament al màxim, més gran que mai i amb ganes que el coneguis.UN ós polar peculiar de gairebé 3 metres i que després de la seva llarga gira per TV, ¡¡¡està disposat a passar pels teus carrers !!!!

 • El Koala! pel que sembla un marsupial tranquil, fàcil de reconèixer per la seva pelatge i la seva graciós del darrere sense cua. Portat des d'Austràlia, el nostre coala inflable li encanta la bona festa les cercaviles, cavalcades i també les festes d'aniversari ... sobretot li encanta alimentar la gent amb somriures i selfies.

 • Olifa !!!! .... Olifa !!!! Olifaa !!!! ..., res, que no contesta. Us explico; resulta que el nostre elefant més gran, de 4m x 8m (petit) se'ns ha anat a prendre uns mojitos i sembla que no ens escolta. mare meva !! .. 'com li agrada a aquest la festa !!! ... i segur que porta la música posada .... Ains !!!Si ho veus, llevalo fins al centre del poble i...

Mostrant 1 - 16 de 16 elements