Escenari

Grups musicals per escenari.

Posa una nota de color a la teva esdeveniment, posa una nota musical en la teva vida.

Escenari Hi ha 10 espectacles / serveis artístics

Mostrant 1 - 10 de 10 elements
  • "Falsa Expressió D'Hipocresia" un grup barceloní que fa un estil musical principalment reggae i ska però, en alguna de les nostres cançons, es poden trobar tocs de funky i rock.

  • Grup de músics que provenen del món del lleure i la música, dedicats en aquest grup a l’animació infantil.Toquen i ballen tot tipus de cançons infantils (cançons populars, interpretacions més modernes i de creació pròpia), amb música en directe i constant interacció amb el públic.

  • Els Més Tumàcat ens hem proposat acabar amb l’avorriment del món. Combatint-lo amb imaginació, globus gegants, danses d’animació i músiques de creació pròpia per fer de la nostra fórmula un espectable on petits i grans viureu una hora de viatges al·lucinants, ganyotes impossibles i tempestes de confetti… Gaudeix d’una autèntica pluja de colors amb el...

  • Formació dedicada a tocar jazz tradicional a l’estil dixieland tal i com ho feien les bandes de New Orleans i Chicago de començaments del s. XX. Degut a l’estil de música que interpreta (alegre i de fàcil audició) i a la composició del grup, és ideal per a un ampli ventall de possibilitats. Els integrants de la banda tenen una àmplia experiència en...

  • Formació que toca dixieland per a tot tipus d'esdeveniments. Aquest trio de dixieland i jazz tradicional (trompeta, banjo i tuba), és més versàtil que una gran formació, de manera que s'adapta a tot tipus d'esdeveniments. Possibilitat de ampliar-lo a quartet afegint un bateria.

  • WedBrass consta de 3 experimentats trompetistes que faran les delícies del teu casament. Són ideals per a la cerimònia, ja sigui civil o religiosa. Els arranjaments de la música que interpreten estan elaborades per ells mateixos i cures al més mínim detall. El seu repertori es pot adequar a les necessitats i gustos dels nuvis.

  • Bastant és un grup de música de l'extraradi Barcelonès a cavall entre el pop més melancòlic dels vuitanta i les guitarres pesades del grunge dels noranta. Les seves influències passades els donen un equilibri per aconseguir un estil particular amb centelleigs shoegaze.

  • Aquesta fusió musical combina sons clàssics espanyols amb estil suau i modern de la música chillout. El flamenc i altres estiños de la música espanyola es teixeixen sobre pistes modernes creant un sumptuós ambient musical. Ideal per amenitzar còctels o sopars.

  • Cada història té un joc i cada joc, una cançó. Un espectacle directe, divertit i sense secrets, pensat per a nens i nenes de 4 a 10 anys. Trobarem cançons populars i de creació pròpia, acompanyades amb petites històries que ens endinsaran en els jocs més divertits.

  • Projecte Voltaire és una proposta escènica/musical basada en la senzillesa, la teatralitat i la recerca de sensacions i imatges suggerents compostes per la desubicació d'objectes, instruments i sons, que introdueixen l'espectador en un viatge oníric i estimulant.

Mostrant 1 - 10 de 10 elements