Malabars

Espectacles de circ amb malabars de tot tipus: maces, pilotes de rebot, contact i moltes altres habilitats que deixaran al teu públic bocabadat.

Malabars amb foc, malabars amb led, malabars amb llum pròpia.

Malabars Hi ha 10 espectacles / serveis artístics

Mostrant 1 - 10 de 10 elements
  • Enlluerna al teu públic amb aquest show amb carioques led programables. Es poden programar amb els logos de la teva empresa o amb imatges personalitzades. Amb aquest número assegura't un resultat molt visual per al teu públic.

  • Un espectacle nocturn amb malabars de llum pròpia i foc, amb efectes pirotècnics i de foc. Format per quatre actors malabaristes, amb coreografies de malabars i equilibris,  amb un marcat accent teatral.

  • Espectacle de 15 minuts de durada amb temàtica oriental i amb diferents elements de foc. Pirotècnia disponible segons l'espai d'actuació, un xou molt visual per a tot tipus de festes i públics

  • Espectacle de malabars que a través d'unes galledes, entrarem en la investigació d'aquest científic-matemàtic-ximplet i perfeccionista.Acaba descobrint que absolutament, "Tot Quadra".Espectacle per a tots el públics.

  • Fascinant espectacle de dansa, ritme i habilitats extraordinàries inspirat en la cultura gaucha de l'estat brasiler.   Transportant-nos a la Pampa, coneixem els gauchos, aquests texans sud-americans que a través de la seva destresa amb les boleadoras i els llaços, els sorprenents ritmes amb els peus i els tambors, els virtuosos girs amb els ponxos en...

  • Les magues blanques es reuneixen per recuperar les receptes antigues que amaguen el secret de la felicitat. El diable es sencera i vol apoderar-se del secret. Una de les donzelles transforma l'infern en el més bell lloc per poder gaudir d'un meravellós ritual. Vestuari blanc i negre. Música medieval.

  • Quartet i duo de malabars defuego. Elements de foc: palmetes, ventalls, Hula hoop, paraigües Música elektroswing per oferir un espectacle elegant i glamurós Espectacle de foc, carioques de foc amb escup foc i danses amb cèrcols lumínics, llum led

  • Escupefuegos. Els presentem a un artista especialista en realització d'acrobàcies i s amb foc. Un artista escupefuegos que realitzarà una exhibició al ritme de la música totalment visual

  • El malabarista és aquell que sap entendre al públic, deixar-li sorprès i tot esperant el següent truc de malabars, entretenir al públic tirant malabars mentre es fixen en els seus moviments. El nostre malabarista capaç de fer qualsevol truc amb malabars de foc, malabars de llum led i tota mena d'objectes afilats!

Mostrant 1 - 10 de 10 elements