Dansa

Dansa de tots els estils: des del clàssic al contemporani, 

amb pinzellades de llenguatge urbà,

un polsim d'ironia  i algun que altre gest de complicitat dramàtic.

Dansa Hi ha 11 espectacles / serveis artístics

Mostrant 1 - 11 de 11 elements
  • Espectacle de danses catalanes de fusió folk i dansa contemporània. És molt participatiu i en alguns moments de l’espectacle surt la gent/nens per fer-l’ho més dinàmic.   Encaixa a la perfecció a municipis que facin fires medievals o renaixentistes.

  • Recorregut pels millors números del Cabaret europeu i el Music Hall americà.Humor, dansa, cançó i Moltes sorpreses.Números de Chicago, Cotton Club o Mulin Rouge seran les delícies d'una nit dedicada al Cabaret i el Burlesque ...Les dosis d'humor i la dolça veu d'una meravellosa cantant, no falten en un espectacle que reviu la nit del "paral·lel barceloní"...

  • Dansa-teatre creada per el centenari del naixement del poeta català. Recrea a través de l’escenografia, el moviment, les escenes, la dansa, el teatre-gest…tot l’univers espriuenc del mar, el port d'Arenys, les velles de les finestres, el cementiri i el xiprés, els personatges clàssics i el famós August… Interpreten el personatge que els ha tocat ser, però...

  • Una historia que narra mitjançant la dansa i el teatre de gest els valors de l’amistat i les actituds personals enfront la vida: generositat, egoisme, possessió́, por, valor, il·lusió́, decepció́...Tots ells apareixen a l’escenari sense paraules, únicament acompanyats pel moviment i la mímica.

  • Una història d'amor que et deixés amb els sentiments a flor de pell.Disposa de diverses tècniques malabarístiques i teatralsPersonatges caracteritzats d'època medieval, ballaran les danses antigues amb foc a les mans. Un espectacle molt visual per a totes les edats.

  • Especial espectacle de leds amb malabars de llums led per a tot tipus d'esdeveniments. Faràs que els teus convidats gaudeixin de la festa mentre actuen al costat del públic fent un xou lumínic únic.

  • Fascinant espectacle de dansa, ritme i habilitats extraordinàries inspirat en la cultura gaucha de l'estat brasiler.   Transportant-nos a la Pampa, coneixem els gauchos, aquests texans sud-americans que a través de la seva destresa amb les boleadoras i els llaços, els sorprenents ritmes amb els peus i els tambors, els virtuosos girs amb els ponxos en...

  • Les magues blanques es reuneixen per recuperar les receptes antigues que amaguen el secret de la felicitat. El diable es sencera i vol apoderar-se del secret. Una de les donzelles transforma l'infern en el més bell lloc per poder gaudir d'un meravellós ritual. Vestuari blanc i negre. Música medieval.

  • Performance lumínico, especial espectáculo para una fiesta o una gala donde los espectadores quedaran asombrados con la tecnología led. Varios objetos decorados con luces led y bailarinas.

  • Especial show amb leds, ballarines hacinedo coreografies amb diferents formacions utilitzant malabars o objectes amb tecnologia de llum led. Un show per a esdeveniments nocturns.

Mostrant 1 - 11 de 11 elements