Artistalia Management & Productions

Qui som

Artistalia és una plataforma que posa en contacte a Artistes, Empreses i Seguidors generant relacions win-win entre tots ells.

L'Artista pot donar-se a conèixer, generar oportunitats de negoci (Venda d'Obres o espectacles, marxandatge, etc.) i interactuar amb els seus seguidors.

Les Empreses poden contractar artistes i serveis associats (so, il·luminació, etc.), promocionar i vendre els seus espectacles, i interactuar amb els seus clients.

Els Seguidors poden buscar artsitas i espectacles, reservar o comprar entrades, obres i / o productes de marxandatge, interactuar amb els Artistes, Empreses i / o utros seguidors com el, etc.

Per això ofereix les següents macrofuncionalidades adaptades a cada tipus d'usuari:

  • Promoció: Un usuari pot donar-se a conèixer mitjançant la creació del seu Perfil professional, en el cas dels Artistes o Empreses, i Perfil personal, en el cas dels Seguidors, i / o publicació de les seves Obres i / o Espectacles.

El Perfil professional permet a un usuari incloure la seva obra artística, experiència laboral, habilitats i especialitzacions, entre altres detalls i d'aquesta manera donar-se a conèixer.

  • Recerques: Depenent el tipus d'usuari l'usuari pot fer cerques d'Artistes, Empreses, Serveis i productes, Esdeveniments, etc.
  • Connexions: Artistalia busca promoure les relacions o contactes entre els diferents usuaris de la plataforma i la seva participació en Grups amb interessos comuns.
  • Comentaris o Reviews: Tota persona pot emetre Reviews o Opinions sobre l'usuari. Els Reviews aportessin informació qualitativa sobre l'Artista o Empresa que l'ajudaran a destacar en el seu camp professional.
  • Social Commerce: Venda d'Obres / espectacles, Merchandising, etc.
  • Eines: Tots els Esdeveniments d'interès de l'usuari en el cas dels Seguidors i / o en el qual l'usuari és participi, en el cas dels
  • Artistes i / o Empreses es veuen reflectits en el Calendari Artístic.

D'aquesta manera, Artistalia esdevé una plataforma que lliura valuosos beneficis als seus usuaris establint relacions Win-win entre tots ells.