Sobre Nosaltre

Amb seu a Cornellà de Llobregat però amb actuació a nivell nacional i internacional, Artistalia format per Marc, Jemy, Pau, Miriam, Daniel i Joan. Neix el 2016 de la unió d'un equip humà amb més de 10 anys d'experiència en el sector de l'espectacle i les arts escèniques. Especialitzats, sobretot, en el desenvolupament i animació d'esdeveniments, el nostre equip compta amb una llarga experiència en la producció d'esdeveniments, creació d'espectacles i també en els sectors de la informàtica i audiovisual.

Per dur a terme la nostra activitat, comptem amb un personal fix, encarregat de tots els aspectes que envolten a Artistalia, des del desenvolupament d'idees fins a la seva execució final. Però res seria possible sense la inestimable aportació de tot un equip extern de grans professionals que vam seleccionar per a cada projecte.

Les nostres funcions són facilitar als artistes la difusió de les seves ecpectaculos, també la producció i creació de nous espectacles visuals.

Un lloc web en què tots els artistes es van a poder inscriure de manera gratuïta per donar-se a conèixer. Us oferim un ampli catàleg de possibilitats per animar o decorar la vostra celebració. Tant adults com petits es divertiran amb tot tipus d'animacions, espectacles i grups musicals.

Artistalia neix com un equip dinàmic i creatiu, que sent la necessitat de dotar als esdeveniments, espectacles i actes culturals d'una personalitat pròpia.