Els Colors Tic Tac

Una historia que narra mitjançant la dansa i el teatre de gest els valors de l’amistat i les actituds personals enfront la vida: generositat, egoisme, possessió́, por, valor, il·lusió́, decepció́...

Tots ells apareixen a l’escenari sense paraules, únicament acompanyats pel moviment i la mímica.

Més detalls

Més informació

Tot comença una tarda de dissabte que promet ser molt divertida. Quatre petits amics es troben a l'escena perquè̀ han quedat per fer una festa d’aniversari. Fins aquí́ tot perfecte!

Però̀ comença una gran tempesta amb trons, llampecs, i molta pluja. Pensen que la tarda serà̀ molt trista si no hi haurà̀ jocs, ni rialles, ni corredisses...però̀ a un d'ells se li acut fer servir la imaginació́.

Poc a poc aprenen que poden passar la millor tarda de la seva vida amb les coses mes senzilles com llanternes, daus, coixins, paraigües, cartes o pilotes i acaben jugant fins tard...

El fet de compartir, d’imaginar, d’aprendre a jugar amb els elements mes simples i quotidians que ens envolten a casa, a la natura o a l’escola i ens fa veure en definitiva que per distreure’ns no ens calen ni pel·lícules, ni ordinadors, ni maquinetes.. Que el veritable element està dins nostre: la imaginació́ i la capacitat conservar el do de ser “infants” que conservem fins tot i ser adults.

Demani disponibilitat i pressupost

Consultar disponibilitat de l'espectacle per a la data del teu esdeveniment i consulta pressupost.