L'Alquimista

Espectacle que combina números d'acrobàcia aèria, manipulació d'elements de foc i pirotècnia amb personatges teatrals que interactuaran amb el públic.

El fil conductor de l'espectacle serà un personatge enigmàtic, que representa un alquimista medieval que mitjançant els seus conjurs anirà donant pas als diferents personatges.

Més detalls

Especificacions

Durada45 min
Montatge / Preparació8 hores
Desmuntatge2 h
Tipus espectacleEspectacle de carrer

Més informació

L'espectacle començarà amb un personatge alquimista que sortirà d'entre el públic fins a l'espai escènic. Un cop arriba a l'espai escènic farà un conjur que serveix per ambientar i il·luminar tot l'espai escènic.

A continuació donarà pas a uns personatges (tres) caracteritzats de diables que sortiran d'entre el públic fins a l'espai escènic.

Un cop arriben a l'escenari, s'encendrà un tòtem que representa la unió de les tres cultures monoteistes, mentre els actors realitzen una dansa al seu voltant amb efectes pirotècnics.

Després apareix una noia acròbata que farà una coreografia amb unes teles llargues penjades d'una estructura metàl·lica de sis metres d'altura que instal·larem prèviament. Aquesta coreografia estarà recolzada per efectes pirotècnics i de llums.

Seguidament els personatges caracteritzats de diables faran una coreografia amb maces de foc i equilibris acrobàtics.

A continuació la noia acròbata farà una coreografia en un quadre de foc de 2 x 2 metres amb un cèrcol en el medi on farà acrobàcies, aquest quadre estarà penjat de l'estructura metàl·lica on penjaven les teles.

Per finalitzar el personatge alquimista farà un conjur que servirà per acomiadar l'espectacle.

Aquest conjur estarà recolzat per una coreografia de tots els personatges amb efectes pirotècnics molt espectaculars.

La durada d'aquest espectacle serà de 45 minuts.

Demani disponibilitat i pressupost

Consultar disponibilitat de l'espectacle per a la data del teu esdeveniment i consulta pressupost.