Fingerlight

Un espectacle nocturn amb malabars de llum pròpia i foc, amb efectes pirotècnics i de foc. Format per quatre actors malabaristes, amb coreografies de malabars i equilibris,  amb un marcat accent teatral.

Més detalls

Més informació

En un món de relativa foscor, la qual cosa no vol dir ni trist ni tètric, sinó tot el contrari, uns divertits personatges han fet una troballa d’allò més interessant, han descobert la llum. Si aquest món sense llum ja era distret,  doncs ara amb aquest descobriment és trepidant.

No ens podríem ni imaginar el profit que aquests dinàmics personatges li poden treure a la seva nova joguina. Ens introduïm  en el seu món, on hi predomina el passar-s’ho bé;  un món poètic , visual  i imaginatiu, on tot és possible,  fins i tot, convertir la llum en foc.

Us convidem al espectacle “Fingerlight” . Un espectacle nocturn amb malabars de llum pròpia i foc, amb efectes pirotècnics i de foc, format per quatre actors malabaristes , amb coreografies de malabars i equilibris,  amb un marcat accent teatral.

Una obra de 45 minuts de durada, amb una llum negra, carregada d’efectes visuals, amb un ritme trepidant on números i enllaços se sobreposen deixant una factura dolça i dinàmica.

Demani disponibilitat i pressupost

Consultar disponibilitat de l'espectacle per a la data del teu esdeveniment i consulta pressupost.