Abelles

Animació d'abelles en xanques. Espectacle de xanquers amb disfresses d'abelles inflables per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.

Número d'artistes
Descripció

Divertides i esbojarrades abelles inflables sobre xanques per animar qualsevol tipus de cercaviles, festa o esdeveniment.

Ves amb compte, què si et piquen potser no pots deixar de riure.

Més detalls
003.2

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
30 min
Desmuntatge
Hinchable
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle de xanquers alienígenes que il·luminen els seus passos amb originals vestuaris de leds. Ideal per cercaviles nocturns, discos i tot tipus de festes.
Animació d'elegants personatges en xanques, amb bastó i il·luminació led. Espectacle de xanquers per a esdeveniments, festes, cercaviles i discoteques.
Animació de xanquers disfressats per a animació de cerimònies. Espectacle i vestuari de casament d'època en xanques per a sopars, gales i festes retro.
Espectacle visual i animació de cuiners en xanques per a esdeveniments, festes, cercaviles, sopars de Nadal i ocasions especials.
L'equip de Mario Bros al complet! Animació de xanquers del videojoc. Espectacle en xanques per a cavalcades, cercaviles, festes temàtiques i discoteques.
Animació de super herois en xanques. Disfresses d'Spiderman, Capità Amèrica, Superman i d'altres per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Anem a la platja! Animació de banyistes xanquers per a espectacles o cercaviles. Artistes en xanques que refrescaran qualsevol esdeveniment a l'estiu.
Animació de "bailaores" flamencs en xanques. Espectacle de xanquers folklòrics per a esdeveniments, fires, festes, cercaviles i discoteques.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in