Boxadors

Boxadors en xanques per animar tot tipus de festa, esdeveniment o vetllada. Divertida animació de xanquers amb guants de boxa gegants ideal per a discoteques.

Descripció
Quan pensaves que tot estava en ordre a la teva festa, aquests descontrolats boxejadors en xanques poden muntar un quadrilàter a qualsevol racó i organitzar una vetllada com mai abans l'havies vist.
Més detalls
029

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Adultos
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Hinchable
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Animació de xanquers amb disfresses de robots leds de colors per a esdeveniments, cercaviles, festivals musicals i discoteques a Barcelona.
Animació d'elegants personatges en xanques, amb bastó i il·luminació led. Espectacle de xanquers per a esdeveniments, festes, cercaviles i discoteques.
Espectacle de xanquers alienígenes que il·luminen els seus passos amb originals vestuaris de leds. Ideal per cercaviles nocturns, discos i tot tipus de festes.
Espectacle visual i animació de cuiners en xanques per a esdeveniments, festes, cercaviles, sopars de Nadal i ocasions especials.
L'equip de Mario Bros al complet! Animació de xanquers del videojoc. Espectacle en xanques per a cavalcades, cercaviles, festes temàtiques i discoteques.
Animació de super herois en xanques. Disfresses d'Spiderman, Capità Amèrica, Superman i d'altres per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Espectacle en xanques ambientat al més pur estil carnaval de Brasil. Xanquers ballant a ritme de samba, perfecte per animar qualsevol festa o esdeveniment.
Performance en xanques de temàtica xinesa. Animació amb un drac xinès de més de 2 metres d'altura acompanyat per xanquers i un ós panda gegant.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in