Xinesos

Performance en xanques de temàtica xinesa. Animació amb un drac xinès de més de 2 metres d'altura acompanyat per xanquers i un ós panda gegant.

Descripció

La cultura i les tradicions xineses gaudeixen de gran prestigi i reconeixement des de temps ancestrals. El que potser no sabíeu, és que, aquests personatges arribats del llunyà orient també són especialistes en posar cap per avall qualsevol festa o esdeveniment.

Més detalls
046

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Adultos
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Animació d'elegants personatges en xanques, amb bastó i il·luminació led. Espectacle de xanquers per a esdeveniments, festes, cercaviles i discoteques.
Espectacle visual i animació de cuiners en xanques per a esdeveniments, festes, cercaviles, sopars de Nadal i ocasions especials.
L'equip de Mario Bros al complet! Animació de xanquers del videojoc. Espectacle en xanques per a cavalcades, cercaviles, festes temàtiques i discoteques.
Animació de super herois en xanques. Disfresses d'Spiderman, Capità Amèrica, Superman i d'altres per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Xanquers disfressats de Pamela i Mitch Buchanon per vigilar platges i esdeveniments. Xanques i diversió: animació estiuenca a festes i discoteques.
Animació de víkings gegants en xanques per dinamitzar festes, esdeveniments i discoteques. Víkings xanquers amb grans destrals i llargues barbes nòrdiques.
Anem a la platja! Animació de banyistes xanquers per a espectacles o cercaviles. Artistes en xanques que refrescaran qualsevol esdeveniment a l'estiu.
Animació de "bailaores" flamencs en xanques. Espectacle de xanquers folklòrics per a esdeveniments, fires, festes, cercaviles i discoteques.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in