Pare Noel and Family

Animació de Pare Noel en xanques per a festes de Nadal. Xanquers amb disfresses inflables. Show per cercaviles nadalencs, centres comercials i esdeveniments.
Descripció
Amb l'arribada del Nadal, al nostre estimat Pare Noel se li multiplica la feina. És per això que nosaltres hem pogut multiplicar el Pare Noel en forma de dos xanquers i dos inflables que recorreran el teu poble o ciutat per a celebrar aquestes dates tan assenyalades.
Més detalls
188

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
75 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Lluminosos personatges que amb el seu ritme i les seves enormes ales hipnotitzen als assistents del teu esdeveniment nocturn o cavalcada.
Animació de xanquers amb disfresses de robots leds de colors per a esdeveniments, cercaviles, festivals musicals i discoteques a Barcelona.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Animacions i cercaviles en xanques per a tota mena de festes i esdeveniments. Diverteix al teu públic des de lesalçades amb els nostres xanquers mes festers.
Óssos panda inflables gegants per amenitzar cercaviles i festes. Enorme disfressa d'ós panda per decorar esdeveniments corporatius o sorprendre als més petits.
Pingüí inflable gegant per amenitzar cercaviles, esdeveniments i tot tipus d'actes. Disfressa de pingüí per decorar o sorprendre als més petits de la festa.
Formació d'elefant gegant +1 xanquer + 1 pilota gegant amb actor + 2 manipuladors

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in