Carnaval de Brasil

Espectacle en xanques ambientat al més pur estil carnaval de Brasil. Xanquers ballant a ritme de samba, perfecte per animar qualsevol festa o esdeveniment.

Descripció

Fes que el teu esdeveniment esdevingui una autèntica festa brasilera amb aquests xanquers arribats del país de la samba.

Plomes, capes, boes i vestuaris directament portats dels carnavals de Brasil faran que aquests personatges sobre xanques duguin a qualsevol racó del món el dinamisme, el colorit i la fantasia carnavalera.

Més detalls
038

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
45 min
Desmuntatge
Hinchable
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle de xanquers alienígenes que il·luminen els seus passos amb originals vestuaris de leds. Ideal per cercaviles nocturns, discos i tot tipus de festes.
Animació de xanquers de colors per a espectacles itinerants o cercaviles. Artistes en xanques que donen un toc de color a qualsevol esdeveniment o festa major.
Animació de xanquers amb disfresses de robots leds de colors per a esdeveniments, cercaviles, festivals musicals i discoteques a Barcelona.
Animació d'elegants personatges en xanques, amb bastó i il·luminació led. Espectacle de xanquers per a esdeveniments, festes, cercaviles i discoteques.
Animació de xanquers disfressats per a animació de cerimònies. Espectacle i vestuari de casament d'època en xanques per a sopars, gales i festes retro.
Espectacle visual i animació de cuiners en xanques per a esdeveniments, festes, cercaviles, sopars de Nadal i ocasions especials.
Animació de super herois en xanques. Disfresses d'Spiderman, Capità Amèrica, Superman i d'altres per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Xanquers disfressats de Pamela i Mitch Buchanon per vigilar platges i esdeveniments. Xanques i diversió: animació estiuenca a festes i discoteques.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in