Cycloleds

Espectacle de xanquers alienígenes que il·luminen els seus passos amb originals vestuaris de leds. Ideal per cercaviles nocturns, discos i tot tipus de festes.

Descripció

Humanoides extraterrestres de diferents mides que van des dels 16 cm als 270cm, amb cossos i caps lluminosos que, al costat del seu ovni inflable, transporten al públic a altres galàxies.

Personatges en xanques o a peu, amb vestuaris de leds de gran lluminositat per a cercaviles nocturns, discoteques i esdeveniments de tota mena.

Més detalls
062

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
75 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Animació de xanquers disfressats per a animació de cerimònies. Espectacle i vestuari de casament d'època en xanques per a sopars, gales i festes retro.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Lloguer de cel il·luminat amb tires led per decorar carrers, esdeveniments i festes majors. Decoració per a exterior i interior amb il·luminació led. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Espectacle d'animació sobre vehicle sonoritzat. Amb animadors sobre camió i sobre xanques perquè puguin amenitzar a la gent als balcons i finestres.
Animació de Pare Noel en xanques per a festes de Nadal. Xanquers amb disfresses inflables. Show per cercaviles nadalencs, centres comercials i esdeveniments.
Espectacle de dansa i performance amb elements lumínics. Un xou ideal per sorprendre a festes nocturnes i gales amb la tecnologia led al ritme de la música.
Espectacle en xanques ambientat al més pur estil carnaval de Brasil. Xanquers ballant a ritme de samba, perfecte per animar qualsevol festa o esdeveniment.
Espectacle de percussió amb llums led coreografiat.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in