Indis i vaquers

Animació del far west amb indis i vaquers en xanques. Xanquers amb disfresses del llunyà oest per a esdeveniments, cercaviles, festes i discoteques a Barcelona.
Descripció

Fes que la teva festa o esdeveniment es transporti fins al "llunyà Oest" amb aquests divertits i esbojarrats indis i vaquers en xanques. Això sí, a diferència del que succeïa al "far west", la seva única batalla serà per veure qui anima més al públic assistent.

Més detalls
130

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Hinchable
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Animació d'elegants personatges en xanques, amb bastó i il·luminació led. Espectacle de xanquers per a esdeveniments, festes, cercaviles i discoteques.
Animació de xanquers amb disfresses de robots leds de colors per a esdeveniments, cercaviles, festivals musicals i discoteques a Barcelona.
Espectacle dels Monolos amb micos i domador en xanques. Elegants micos xanquers amb disfresses per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Animació d'abelles en xanques. Espectacle de xanquers amb disfresses d'abelles inflables per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in