Personatges en Xanques a la carta

Animacions i cercaviles en xanques per a tota mena de festes i esdeveniments. Diverteix al teu públic des de lesalçades amb els nostres xanquers mes festers.

Descripció

Vols donar un toc especial al teu esdeveniment?
Necessites un personatge per a fer-lo més vistós, elegant o entretingut?
Oferim una gran varietat de personatges de diferents temàtiques, amb vistosos i cridaners vestuaris que estan a la teva disposició.
Xanquers professionals que s'adapten a la teva festa o esdeveniment, interactuant amb el públic des de les altures i divertint a grans i petits.
Comenta'ns com és la teva temàtica i et recomanarem que vestuaris us poden encaixar.

Més detalls
179

Fitxa tècnica

Públic
Tots els públics
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Animació d'elegants personatges en xanques, amb bastó i il·luminació led. Espectacle de xanquers per a esdeveniments, festes, cercaviles i discoteques.
Animació de xanquers amb disfresses de robots leds de colors per a esdeveniments, cercaviles, festivals musicals i discoteques a Barcelona.
L'equip de Mario Bros al complet! Animació de xanquers del videojoc. Espectacle en xanques per a cavalcades, cercaviles, festes temàtiques i discoteques.
Espectacle en xanques ambientat al més pur estil carnaval de Brasil. Xanquers ballant a ritme de samba, perfecte per animar qualsevol festa o esdeveniment.
Animació del far west amb indis i vaquers en xanques. Xanquers amb disfresses del llunyà oest per a esdeveniments, cercaviles, festes i discoteques a Barcelona.
Espectacle dels Monolos amb micos i domador en xanques. Elegants micos xanquers amb disfresses per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in