Robot Leds

Animació de xanquers amb disfresses de robots leds de colors per a esdeveniments, cercaviles, festivals musicals i discoteques a Barcelona.
Descripció

Si tu no pots viatjar al futur, fes que el futur viatge fins a la teva festa o cercavila.

Aquests robots xanquers tenen els seus cossos recoberts de llums led programables que els fan especialment vistosos i fotografiables. A més, són especialistes en animar al públic assistent al teu l'esdeveniment.

Més detalls
217

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
75 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Espectacle de malabars led. Show amb opció de visualitzar imatges o logotips gràcies a malabaristes amb tecnologia led per a festes i esdeveniments corporatius.
Lloguer de cel il·luminat amb tires led per decorar carrers, esdeveniments i festes majors. Decoració per a exterior i interior amb il·luminació led. No inclou el preu de transport. Preu unitari.
Animació de xanquers disfressats per a animació de cerimònies. Espectacle i vestuari de casament d'època en xanques per a sopars, gales i festes retro.
Espectacle d'animació sobre vehicle sonoritzat. Amb animadors sobre camió i sobre xanques perquè puguin amenitzar a la gent als balcons i finestres.
Animació de Pare Noel en xanques per a festes de Nadal. Xanquers amb disfresses inflables. Show per cercaviles nadalencs, centres comercials i esdeveniments.
Espectacle en xanques ambientat al més pur estil carnaval de Brasil. Xanquers ballant a ritme de samba, perfecte per animar qualsevol festa o esdeveniment.
Espectacle de percussió amb llums led coreografiat.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in