Alícia en el país de les maravelles

Animació, en xanques o sense, basada en el popular personatge i els seus acompanyants de viatge una bona opció per a donar un toc temàtic a qualsevol cercavila o esdeveniment. 5 Artistes

Descripció

L'Alícia vol fugir de la malvada Reina de cors i el seu seguici.

Basada en la novel·la de fantasia, la protagonista buscarà la complicitat del públic per a poder escapar.

Però què passa amb el Barreter Boig, l'ajudarà? Fins on arriba la influència de la Reina? Ho descobrirem en aquesta animació plena d'humor.

Més detalls
031

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
75 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Sorprèn amb aquests elegants titelles gegants de flamencs inflables per desfilar a cercaviles, esdeveniments i festes a discoteques, il·luminats amb llums Led.
Lluminosos personatges que amb el seu ritme i les seves enormes ales hipnotitzen als assistents del teu esdeveniment nocturn o cavalcada.
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.
Animació de xanquers de colors per a espectacles itinerants o cercaviles. Artistes en xanques que donen un toc de color a qualsevol esdeveniment o festa major.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Espectacle itinerant de carrer on tres grans titelles de teixits ens mostraran el món desde els seus ulls.
Divertit cercavila modernista, una paròdia còmica plena de personatges del segle XIX, indians i veïns de Gaudí. Espectacle itinerant per a esdeveniments.
Animació de pirates en xanques per a cavalcades i cercaviles. Xanquers i vaixell pirata per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in