Kromacolors i Gigacolors

Família Kromacolor és un espectacle que combina xanques i titelles gegants per a crear un cercaviles màgic i ple de color.

Descripció

Espectacle itinerant de carrer que combina marionetes gegants amb xanques.
Aquests personatges tant colorits estan inspirats en els còmics de ciència-ficció. Son personatges amb energia en estat pur, gràcies als moviments que tenen.
Aquesta gran família combina color ritme i moviment per a convertir els carrers en una gran festa.
Espectacle ideal per a cercaviles amb públic familiar

Més detalls
040

Fitxa tècnica

Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
5h
Desmuntatge
4h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Lluminosos personatges que amb el seu ritme i les seves enormes ales hipnotitzen als assistents del teu esdeveniment nocturn o cavalcada.
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.
Animació de xanquers de colors per a espectacles itinerants o cercaviles. Artistes en xanques que donen un toc de color a qualsevol esdeveniment o festa major.
Koala inflable gegant per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa de koala per decorar, accions de street màrqueting o sorprendre a tothom.
Animació de camell en xanques. Disfressa de camell de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in