Cercavila Pirata

Animació de pirates en xanques per a cavalcades i cercaviles. Xanquers i vaixell pirata per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Descripció

Aquests dos pirates xanquers faran el que sigui necessari per protegir el tresor amagat en el seu vaixell, capitanejats pel pirata més boig i excèntric de tots els mars.

Més detalls
192

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Espectacle visual itinerant amb peixos gegants. Sorprenent show marí amb peixos mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Espectacle d'animació en què un vaixell i un venedor d'espècies recorren la teva ciutat narrant les seves aventures. Show per a cavalcades i teatre de carrer.
Formació d'elefant gegant +1 xanquer + 1 pilota gegant amb actor + 2 manipuladors
Gran balena inflable per a esdeveniments itinerants, cavalcades i cercaviles. Balena gegant com a decoració a festes majors, centres comercials o celebracions.
Animació itinerant d'homes-peixos. Espectacle amb disfressa de peix per a cavalcades marineres, esdeveniments, festes, cercaviles i discoteques.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in