Clòe la Balena

Gran balena inflable per a esdeveniments itinerants, cavalcades i cercaviles. Balena gegant com a decoració a festes majors, centres comercials o celebracions.

Descripció
Clòe és una preciosa balena geperuda, un dels cetacis més bonics i espectaculars del món. Ara que ja és adulta i mesura més de 8m de longitud, ha decidit sortir a descobrir diferents racons del món, així que li encanta participar en cercaviles, cavalcades i tot tipus de festes i esdeveniments.
Més detalls
050

Fitxa tècnica

Durada
75 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
180 min
Desmuntatge
Estructura

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.
Estrelles inflables per decoracions d'espais oberts i tancats. Diferents mides i colors per vestir tot tipus d'esdeveniments i festes. No inclou el preu de transport i muntatge. Preu unitari.
Lloguer de gespa inflable gegant per decorar. Flors inflables com a decoració d'escenaris i esdeveniments, ideal per a escenografies i espectacles.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Lloga la teva pròpia carpa inflable amb llum per a tot tipus d'esdeveniments i festes de nit. Ideal com a punt d'informació o per dur a terme actuacions.
Increïbles i acolorides papallones inflables sobre xanques, amb llum interior i un elegant moviment, ideals per dinamitzar cercaviles, festes i esdeveniments.
Óssos panda inflables gegants per amenitzar cercaviles i festes. Enorme disfressa d'ós panda per decorar esdeveniments corporatius o sorprendre als més petits.
Animació de pirates en xanques per a cavalcades i cercaviles. Xanquers i vaixell pirata per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in