Cyborgs

Robots extraterrestres de grans dimensions i estètica futurista. Pura ciència ficció amb l'actuació d'aquests gegants de gran força visual.

Descripció

Sortits d'un altre planeta, arriben els Cyborgs. Uns robots de grans dimensions que ofereixen un ambient de mecànica i tecnologia futurista. La força visual dels extraterrestres es barreja amb una estètica de ciència ficció.

Aquests titelles gegants de 4 metres, gràcies a un actor, es desplacen i dansen a cercaviles i esdeveniments de tota mena.

Més detalls
061

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
75 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.
Espectacle amb grans elements de formes colorides, efectes de llums i dotats de mobilitat en les seves extremitats per a animar qualsevol cercavila.
Un espectacle ple d'exotisme que impressionarà i divertirà al públic per igual. Ideal per a qualsevol cercavila.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in