Cyborgs

Robots extraterrestres de grans dimensions i estètica futurista. Pura ciència ficció amb l'actuació d'aquests gegants de gran força visual.

Descripció

Sortits d'un altre planeta, arriben els Cyborgs. Uns robots de grans dimensions que ofereixen un ambient de mecànica i tecnologia futurista. La força visual dels extraterrestres es barreja amb una estètica de ciència ficció.

Aquests titelles gegants de 4 metres, gràcies a un actor, es desplacen i dansen a cercaviles i esdeveniments de tota mena.

Més detalls
061

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
75 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.
Animació, en xanques o sense, basada en el popular personatge i els seus acompanyants de viatge una bona opció per a donar un toc temàtic a qualsevol cercavila o esdeveniment.
Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.
Espectacle de xanquers alienígenes que il·luminen els seus passos amb originals vestuaris de leds. Ideal per cercaviles nocturns, discos i tot tipus de festes.
Sorprèn amb aquests elegants titelles gegants de flamencs inflables per desfilar a cercaviles, esdeveniments i festes a discoteques, il·luminats amb llums Led.
Lluminosos personatges que amb el seu ritme i les seves enormes ales hipnotitzen als assistents del teu esdeveniment nocturn o cavalcada.
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.
Animació de xanquers de colors per a espectacles itinerants o cercaviles. Artistes en xanques que donen un toc de color a qualsevol esdeveniment o festa major.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in