El meu Avi el Mariner

Cercavila visual de temàtica marinera amb què aproparà el mar a la teva festa major. Espectacle amb peixos, vaixell i animals submarins per a tota la família.
Descripció

Un jove mariner surt a passejar acompanyat del seu avi, juntament amb tots els elements i personatges que han anat coneixent en els seus viatges marins. Meduses, peixos, gavines, pirates, en Neptú i, com no, el vaixell que el va ajudar a navegar per tots els mars.

Cercavila de mig format i de gran bellesa visual, en el que es transporta tota l'essència de la mar al teu poble o ciutat.

Més detalls
169

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
120 min
Desmuntatge
90 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.
Animació de pirates en xanques per a cavalcades i cercaviles. Xanquers i vaixell pirata per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Espectacle itinerant ideal per cercaviles i cavalcades, que reformula el concepte de circ per adaptar-lo als nous temps.
Espectacle visual itinerant amb goril·les gegants. Família de goril·les mecànics per dinamitzar cercaviles, cavalcades i tot tipus d'esdeveniments.
Vaixell per a tot tipus d'animacions itinerants, cercaviles i cavalcades a Barcelona. Barca marinera de decoració per a esdeveniments i festes a tot Espanya.
Espectacle de xanquers alienígenes que il·luminen els seus passos amb originals vestuaris de leds. Ideal per cercaviles nocturns, discos i tot tipus de festes.
Sorprèn amb aquests elegants titelles gegants de flamencs inflables per desfilar a cercaviles, esdeveniments i festes a discoteques, il·luminats amb llums Led.
Lluminosos personatges que amb el seu ritme i les seves enormes ales hipnotitzen als assistents del teu esdeveniment nocturn o cavalcada.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in