Comitiva Estel Fugaç

Diu la història que una estrella fugaç va romandre en el firmament guiant als reis per a arribar al seu destí.

Ens podem fiar del GPS i les noves tecnologies però aquesta és la formació ideal per a assegurar l'arribada de les seves majestats, Gaspar, Melchor i Baltasar a la ciutat inundant els carrers de llum i màgia.

Descripció

Majestuosa estrella fugaç inflable amb il·luminació led que farà de guia per a les carrosses dels Reis Mags a les cavalcades.

Aquesta gran estel blanc amb llums de colors serà portada per dos dels millors patges de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient.

Més detalls
359

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Lloguer de cel il·luminat amb tires led per decorar carrers, esdeveniments i festes majors. Decoració per a exterior i interior amb il·luminació led.
Animació de soldats orientals. Actors amb disfressa de soldat oriental per cavalcades, cercaviles, esdeveniments, festes temàtiques i discoteques.
Animació de Pare Noel en xanques per a festes de Nadal. Xanquers amb disfresses inflables. Show per cercaviles nadalencs, centres comercials i esdeveniments.
Animació de camell en xanques. Disfressa de camell de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Esferes inflables amb les quatre estacions per a donar una màgia especial a qualsevol cercavila o esdeveniment.
Lloguer d'arcs inflables amb il·luminació de colors. Decoració d'esdeveniments, delimitar espais, o marcar l'entrada de l'acte o cursa popular.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in