Família Holi

Espectacle itinerant en què una família d'Elefants Holi, recorre i interactua amb el públic per a mostrar la seva pigmentació acolorida.

Descripció

Elefants inflables ben peculiars amb una pintoresca pigmentació de pell de mil colors que a la nit s’il·luminen. Dos petits elefants amb la seva mare i un parell d’acompanyants formen la Família Holi. 

Com tot infant, els més menuts d’aquesta família són d'allò més entremaliats i juganers. La seves ganes de conèixer món els faran recórrer els carrers de la teva ciutat deixant encisat al públic.

Més detalls
300

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.
Espectacle itinerant de carrer on tres grans titelles de teixits ens mostraran el món desde els seus ulls.
Pingüí inflable gegant per amenitzar cercaviles, esdeveniments i tot tipus d'actes. Disfressa de pingüí per decorar o sorprendre als més petits de la festa.
Zebres inflables il·luminades amb llum led, ideal per a esdeveniments, cercaviles i animacions. Animal gran i lluminós per a cavalcades i festes temàtiques.
Espectacle itinerant ideal per cercaviles i cavalcades, que reformula el concepte de circ tradicional per adaptar-lo als nous temps.
Espectaculars animals inflables protagonitzaran boniques i elegants coreografies. Guiats pel nostre domador, seran el centre d'atenció del teu esdeveniment.
Cercavila on aquests estrafolaris bocamolls exhibeixen un curiós invent perquè nenes, nens i les seves famílies descobreixin un món de fantasia.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in