Família Holi

Espectacle itinerant en què una família d'Elefants Holi, recorre i interactua amb el públic per a mostrar la seva pigmentació acolorida.

Descripció

Hem descobert una nova espècie d'elefant, els elefants Holi! Aquests continuen tenint trompa i banyes, són herbívors, el ramat és matriarcal i tenen orelles grans. Però aquesta família d'elefants tan peculiar, es diferencia de les altres espècies per la pigmentació de la pell, ja que tenen uns colors vius de l'estil festa Holi (d'aquí el nom), i a la nit s'il·luminen!
Ajuda'ns a mostrar aquesta espectacular família d'elefants a la teva ciutat o esdeveniment.

Més detalls
300

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.
Espectacle itinerant de carrer on tres grans titelles de teixits ens mostraran el món desde els seus ulls.
Pingüí inflable gegant per amenitzar cercaviles, esdeveniments i tot tipus d'actes. Disfressa de pingüí per decorar o sorprendre als més petits de la festa.
Zebra inflable il·luminada amb llum led, ideal per a esdeveniments, cercaviles i animacions. Animal gran i lluminós per a cavalcades i festes temàtiques.
Espectacle itinerant ideal per cercaviles i cavalcades, que reformula el concepte de circ per adaptar-lo als nous temps.
Espectaculars animals inflables protagonitzaran boniques i elegants coreografies. Guiats pel nostre domador, seran el centre d'atenció del teu esdeveniment.
Cercavila on aquests estrafolaris bocamolls exhibeixen un curiós invent perquè nenes, nens i les seves famílies descobreixin un món de fantasia.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in