Flamingus

Sorprèn amb aquests elegants titelles gegants de flamencs inflables per desfilar a cercaviles, esdeveniments i festes a discoteques, il·luminats amb llums Led.
Descripció

Aquestes aus migratòries, que viatgen pel món buscant el seu hàbitat natural, l'esdeveniment perfecte, caminen pels carrers amb el seu pas elegant i divertit.

Grup de fins a 12 "Flamingus" de més de 3 metres d'altura, a la nit van il·luminats amb llums led, creant coreografies de gran bellesa visual a cercaviles, festes i esdeveniments.

Més detalls
107

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.
Espectacle d'animació sobre vehicle sonoritzat. Amb animadors sobre camió i sobre xanques perquè puguin amenitzar a la gent als balcons i finestres.
Espectacle itinerant ideal per cercaviles i cavalcades, que reformula el concepte de circ per adaptar-lo als nous temps.
Animació, en xanques o sense, basada en el popular personatge i els seus acompanyants de viatge una bona opció per a donar un toc temàtic a qualsevol cercavila o esdeveniment.
Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.
Espectacle de xanquers alienígenes que il·luminen els seus passos amb originals vestuaris de leds. Ideal per cercaviles nocturns, discos i tot tipus de festes.
Lluminosos personatges que amb el seu ritme i les seves enormes ales hipnotitzen als assistents del teu esdeveniment nocturn o cavalcada.
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in