Flamingus

Sorprèn amb aquests elegants titelles gegants de flamencs inflables per desfilar a cercaviles, esdeveniments i festes a discoteques, il·luminats amb llums Led.
Descripció

Aquestes aus migratòries, que viatgen pel món buscant el seu hàbitat natural, l'esdeveniment perfecte, caminen pels carrers amb el seu pas elegant i divertit.

Grup de fins a 12 "Flamingus" de més de 3 metres d'altura, a la nit van il·luminats amb llums led, creant coreografies de gran bellesa visual a cercaviles, festes i esdeveniments.

Més detalls
107

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Espectacle d'animació sobre vehicle sonoritzat. Amb animadors sobre camió i sobre xanques perquè puguin amenitzar a la gent als balcons i finestres.
Formació d'elefant gegant +1 xanquer + 1 pilota gegant amb actor + 2 manipuladors
Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in