Kremah

Espectacle visual itinerant amb dracs gegants. Sorprenent espectacle de dracs mòbils transportats per carros per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Descripció

Kremah, en la versió itinerant, treu a passejar pels carrers del teu poble o ciutat a una família de dracs-rèptils que nosaltres anomenem "velocidragons".

Espectacle de gran bellesa visual i imponents dracs mecànics articulats, ideals per ambientar festes i cercaviles.

Més detalls
143

Fitxa tècnica

Necessitats
10 ajudants que faciliti l'organització
Durada
75 min
Preparació/Muntatge:
5h
Desmuntatge
4h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Espectacle visual que recrea l'Àrtic amb óssos polars gegants mecànics il·luminats. Sorprenent show per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments nadalencs.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.
Espectacle amb grans elements de formes colorides, efectes de llums i dotats de mobilitat en les seves extremitats per a animar qualsevol cercavila.
Un espectacle ple d'exotisme que impressionarà i divertirà al públic per igual. Ideal per a qualsevol cercavila.
Cercaviles d'animals inflables i personatges que interactuen amb el públic.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in