Patges Inflables

Espectacle d'humanoides inflables amb llum interior per a esdeveniments, cavalcades, cercaviles, i decoracions de festes. Dinàmic i de gran bellesa visual.
Descripció

Formació de fins a 8 elegants humanoides blancs inflables de més de 3 metres d'altura, cadascun d'ells amb la seva pròpia il·luminació interior, es posaran els seus vestits de patges orientals per portar les seves coreografies i desfilades a cercaviles nocturns, cavalcades de Reis o celebracions d'esdeveniments.

Més detalls
185

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Animació de camell en xanques. Disfressa de camell de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Formació de les 4 estacions, composta per 4 nimfes, 4 tècnics i un regidor. 9 persones. *Els Quads no estan inclosos.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.
Espectacle amb grans elements de formes colorides, efectes de llums i dotats de mobilitat en les seves extremitats per a animar qualsevol cercavila.
Un espectacle ple d'exotisme que impressionarà i divertirà al públic per igual. Ideal per a qualsevol cercavila.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in