Sant Jordi - La Història

Espectacle infantil de Sant Jordi. Teatre de carrer per a escoles i festes populars. La història compta amb drac, donzella i cavaller.
Descripció

Aquesta versió teatral per a tots els públics i adaptable a qualsevol espai, ens explica d'una manera dinàmica i entretinguda la llegenda de Sant Jordi, acompanyat en escena d'una donzella i un impressionant drac.

Més detalls
219

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior
Etiquetes

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant de carrer on tres grans titelles de teixits ens mostraran el món desde els seus ulls.
Cavallets construïts amb materials reciclats i reaprofitats per a festes infantils i familiars. Es mou mitjançant una bicicleta estàtica i no necessita corrent.
Animació de drac inflable. Disfressa de drac de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, teatre, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Un grup de comediants d'època passegen un carro carregat de contes, instruments i llegendes. Històries originals amb humor per a tota la família.
Lloguer de tobogan inflable amb forma de drac. A esdeveniments i festes infantils els menuts es divertiran jugant amb aquest original castell inflable.
Espectacle d'animació musical per a fires medievals. Show interactiu i dinàmic que farà somriure al teu públic amb música en directe, bromes i humor.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in