Cabaret Vintage

Espectacle tipus cabaret en el que una troupe de tres personatges desenvoluparan diferents disciplines de circ: humor, acrobàcia i malabars.

Descripció

La troupe està composada per una noia acròbata i una parella de malabaristes molt excèntrics i entremaliats. Tots tres personatges realitzaran unes coreografies molts espectaculars i inversemblants, cadascun d’ells desenvolupant les seves habilitats.

L’espectacle comença amb l’aparició dels tres personatges donant la benvinguda al públic i fent la seva presentació en clau còmica. On hi ha un número de malabars amb diàbolo, Acrobàcia aèria amb lira on l'acròbata realitza una coreografia en un aro giratori d’un metre de diàmetre del qual pengen un parell de teles llargues, número d'humor on demanen la col·laboració d’una persona del públic i malabars sobre un gran monocicle. 

Un espectacle divertit i vistós, d'estil cabaret amb una estètica molt vintage.

Més detalls
004

Fitxa tècnica

Durada
50 min
Presa de corrent
220v 5000W
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
3h
Desmuntatge
2h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacular espectacle visual de malabars de llum, foc, i pirotècnia per a esdeveniments nocturns amb coreografia, equilibris i un marcat accent teatral.
Espectacular show de dansa amb malabars amb foc. Diferents formacions de ballarines per crear coreografies úniques en esdeveniments nocturns, festes o gales.
T'agrada jugar amb foc? Als nostres artistes els encanta! Gaudeix d'aquest espectacle medieval que combina acrobàcies, foc, pirotècnia, i teatre.
Espectacle medieval que combina acrobàcies, foc i pirotècnia amb enigmàtics personatges teatrals que interactuen amb el públic per passar una bona estona.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in