Beatbox Circ

Descobreix el beatbox, l'art de reproduir tot tipus de música amb les cordes vocals- en aquest xou de circ-fusió divertit, participatiu i trepidant.

Descripció

S'aixeca el teló. Sembla que el reproductor de música s'ha tornat boig, ha pres vida pròpia.

La banda sonora de l'espectacle és imprevisible i sorprenent, pot variar segons cada gest, cada moviment o cada acció.

Un malabarista i un prodigi de les cordes vocals han fusionat les seves tècniques tan dferents per combinar accions espectaculars, increïbles, i d'allò més divertides.

Amb "Beatbox Circ" donem un pas més en la fusió del circ amb altres disciplines, aquest cop però, amb una tècnica poc coneguda, però no per això menys espectacular, com és el beatbox: l'art de reproduir tota mena de músiques i efectes amb les cordes vocals.

El resultat, números de circ participatius, interactius, i molt divertits. 

Més detalls
020

Fitxa tècnica

Equip de So
Inclòs
Parking vehicle
Si
Camerino
Si amb mirall i aigua corrent
Durada
50 min
Espai escènic
8mx8m
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
120 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacular espectacle visual de malabars de llum, foc, i pirotècnia per a esdeveniments nocturns amb coreografia, equilibris i un marcat accent teatral.
Espectacle còmic d'animació en què un professor de tennis ofereix divertides classes per a tots els públics. Show per amenitzar esdeveniments i festes.
Espectacle de circ amb malabars, màgia, monocicles i equilibris impossibles. Animació familiar d'humor i acció per a festes majors i esdeveniments infantils.
En el món del circ res és impossible! Espectacle teatral on els pallassos ens sorprenen amb números participatius de malabars, equilibris i màgia.
Espectacle itinerant infantil amb un tricicle ple de màgia, malabars i música swing. Show amb una pallassa que farà les delícies de tota la família. 
Espectacle còmic de circ rural trash. Descarat, brut i honest. Equilibris i clown per sorprendre a festes i esdeveniments.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in