Bicirc

Espectacle amb màgia, clown, i molt ritme! Teatre de carrer itinerant per a esdeveniments escolars, cercaviles i festes majors.

Descripció
El circ arriba amb bicicleta. Va de ruta. Una banda de música i un circ mòbil. Portem l'espectacle d'un costat a un altre. 4 artistes polifacètics. 4 músics. Molts instruments. Circ, màgia i clown amb molt de ritme.
Més detalls
024

Fitxa tècnica

Durada
50 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Animació de malabars per a teatre de carrer o espectacle per a esdeveniments. Malabarista en xanques o a peu per festes. Malabars amb maces, foc, diàbolo, etc.
Espectacle còmic ambientat en els 80, amb música, malabars, equilibris i, sobretot, molt d'humor. Show familiar per a tot tipus d'esdeveniments i festes majors.
Espectacle itinerant infantil amb un tricicle ple de màgia, malabars i música swing. Show amb una pallassa que farà les delícies de tota la família. 
Espectacle d'animació en què un artista excèntric crea una dimensió paral·lela on tot és possible. Show infantil i familiar per a esdeveniments i festes.
Espectacle familiar d'humor amb 2 personatges amb vestuari rosa i escenografia rosa que et sorprenen amb els seus trucs. Teatre de carrer per a festes majors.
Espectacle de circ amb malabars, màgia, monocicles i equilibris impossibles. Animació familiar d'humor i acció per a festes majors i esdeveniments infantils.
Espectacle còmic d'animació amb un super heroi una mica pallasso. Humor absurd i familiar. Circ, aventura i malabars per a esdeveniments infantils i festes.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in