Bicirc

Espectacle amb màgia, clown, i molt ritme! Teatre de carrer itinerant per a esdeveniments escolars, cercaviles i festes majors.

Descripció
El circ arriba amb bicicleta. Va de ruta. Una banda de música i un circ mòbil. Portem l'espectacle d'un costat a un altre. 4 artistes polifacètics. 4 músics. Molts instruments. Circ, màgia i clown amb molt de ritme.
Més detalls
024

Fitxa tècnica

Durada
50 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Animació de malabars per a teatre de carrer o espectacle per a esdeveniments. Malabarista en xanques o a peu per festes. Malabars amb maces, foc, diàbolo, etc.
Espectacle d'animació en què un artista excèntric crea una dimensió paral·lela on tot és possible. Show infantil i familiar per a esdeveniments i festes.
Espectacle familiar d'humor amb 2 personatges amb vestuari rosa i escenografia rosa que et sorprenen amb els seus trucs. Teatre de carrer per a festes majors.
Espectacle de circ amb malabars, màgia, monocicles i equilibris impossibles. Animació familiar d'humor i acció per a festes majors i esdeveniments infantils.
Espectacle còmic ambientat en els 80, amb música, malabars, equilibris i, sobretot, molt d'humor. Show familiar per a tot tipus d'esdeveniments i festes majors.
Espectacle itinerant infantil amb un tricicle ple de màgia, malabars i música swing. Show amb una pallassa que farà les delícies de tota la família. 
Espectacle d'animació amb artefactes amb rodes, monocicles, i bicicletes. Show per ser representat de dia i de nit, al carrer, sala, o teatre.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in