Cabaret Vintage

Espectacle tipus cabaret en el que una troupe de tres personatges desenvoluparan diferents disciplines de circ: humor, acrobàcia i malabars.

Descripció

La troupe està composada per una noia acròbata i una parella de malabaristes molt excèntrics i entremaliats. Tots tres personatges realitzaran unes coreografies molts espectaculars i inversemblants, cadascun d’ells desenvolupant les seves habilitats.

L’espectacle comença amb l’aparició dels tres personatges donant la benvinguda al públic i fent la seva presentació en clau còmica. On hi ha un número de malabars amb diàbolo, Acrobàcia aèria amb lira on l'acròbata realitza una coreografia en un aro giratori d’un metre de diàmetre del qual pengen un parell de teles llargues, número d'humor on demanen la col·laboració d’una persona del públic i malabars sobre un gran monocicle. 

Un espectacle divertit i vistós, d'estil cabaret amb una estètica molt vintage.

Més detalls
004

Fitxa tècnica

Durada
50 min
Presa de corrent
220v 5000W
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
3h
Desmuntatge
2h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Un espectacé d'humor en ple carrer que demostrarà que no tot és tan fàcil com sembla i que el pensament d'un turista és més complex del que sembla.
Espectacle familiar d'humor amb 2 personatges amb vestuari rosa i escenografia rosa que et sorprenen amb els seus trucs. Teatre de carrer per a festes majors.
Dos cuiners ben especials us proposen un menú ple de circ, humor i música italiana. Espectacle de sala o carrer.
Espectacle còmic ambientat en els 80, amb música, malabars, equilibris i, sobretot, molt d'humor. Show familiar per a tot tipus d'esdeveniments i festes majors.
Espectacle de pallassos pensat per a un públic familiar, participatiu, amb trucs i entremaliadures constants. Ideal per a esdeveniments escolars i festes majors.
Espectacle d'animació en què un artista excèntric crea una dimensió paral·lela on tot és possible. Show infantil i familiar per a esdeveniments i festes.
Espectacle còmic d'animació amb un super heroi una mica pallasso. Humor absurd i familiar. Circ, aventura i malabars per a esdeveniments infantils i festes.
Espectacle d'animació amb artefactes amb rodes, monocicles, i bicicletes. Show per ser representat de dia i de nit, al carrer, sala, o teatre.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in