Cirkifoc

Gaudeix d'aquest espectacle medieval que combina acrobàcies, foc, pirotècnia, i teatre.

Descripció

Una sèrie de misteriosos personatges seran els encarregats d'anar il·luminant tot l'espai escènic i, mitjançant les seves habilitats, jocs i balls, crearan l'ambient idoni per donar pas a un espectacle enlluernador.

Acrobàcia aèria, malabars i danses de foc i impressionants efectes pirotècnics combinats amb la bellesa del teatre performatiu de carrer.

Més detalls
049

Fitxa tècnica

Equip de So
Inclòs
Parking vehicle
Si
Durada
75 min
Camerino
Si, amb aigua, miralls, taula i cadires.
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
8h
Desmuntatge
2h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle de duo acrobàtic amb números de Mà a mà, verticals, manipulació de mocadors, tango, teatre i humor.
Acrobàcies i malabars amb foc per animar esdeveniments. Atrau l'atenció del públic assistent a la teva festa amb un artista inigualable.
Espectacular espectacle visual de malabars de llum, foc, i pirotècnia per a esdeveniments nocturns amb coreografia, equilibris i un marcat accent teatral.
Espectacular show de dansa amb malabars amb foc. Diferents formacions de ballarines per crear coreografies úniques en esdeveniments nocturns, festes o gales.
Espectacle còmic d'animació amb un super heroi una mica pallasso. Humor absurd i familiar. Circ, aventura i malabars per a esdeveniments infantils i festes.
Espectacle medieval que combina acrobàcies, foc i pirotècnia amb enigmàtics personatges teatrals que interactuen amb el públic per passar una bona estona.
Espectacle i performance d'un fakir, amb foc, perforacions i trucs que posen a prova la resistència de cos i ment. Show per a esdeveniments i festes.
Espectacle tipus cabaret en el que una troupe de tres personatges desenvoluparan diferents disciplines de circ: humor, acrobàcia i malabars.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in