Cirkifoc

Gaudeix d'aquest espectacle medieval que combina acrobàcies, foc, pirotècnia, i teatre.

Descripció

Una sèrie de misteriosos personatges seran els encarregats d'anar il·luminant tot l'espai escènic i, mitjançant les seves habilitats, jocs i balls, crearan l'ambient idoni per donar pas a un espectacle enlluernador.

Acrobàcia aèria, malabars i danses de foc i impressionants efectes pirotècnics combinats amb la bellesa del teatre performatiu de carrer.

Més detalls
049

Fitxa tècnica

Camerino
Si, amb aigua, miralls, taula i cadires.
Equip de So
Inclòs
Parking vehicle
Si
Durada
75 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
8h
Desmuntatge
2h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle de duo acrobàtic amb números de Mà a mà, verticals, manipulació de mocadors, tango, teatre i humor.
Acrobàcies i malabars amb foc per animar esdeveniments. Atrau l'atenció del públic assistent a la teva festa amb un artista inigualable.
Espectacular espectacle visual de malabars de llum, foc, i pirotècnia per a esdeveniments nocturns amb coreografia, equilibris i un marcat accent teatral.
Espectacular show de dansa amb malabars amb foc. Diferents formacions de ballarines per crear coreografies úniques en esdeveniments nocturns, festes o gales.
Espectacle còmic d'animació amb un super heroi una mica pallasso. Humor absurd i familiar. Circ, aventura i malabars per a esdeveniments infantils i festes.
Espectacle medieval que combina acrobàcies, foc i pirotècnia amb enigmàtics personatges teatrals que interactuen amb el públic per passar una bona estona.
Espectacle i performance d'un fakir, amb foc, perforacions i trucs que posen a prova la resistència de cos i ment. Show per a esdeveniments i festes.
Espectacle tipus cabaret en el que una troupe de tres personatges desenvoluparan diferents disciplines de circ: humor, acrobàcia i malabars.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in