El sorprenent Dave Wonderthing

Espectacle de màgia per a totes les edats. Anima el teu esdeveniment i sorprèn als assistents a la teva festa amb els trucs d'aquest divertit i esbojarrat mag.

Descripció

Quan parlem de màgia sempre ens és fàcil pensar en grans noms propis com Harry Houdini, David Coppefield o Criss Angel.

Si aquests mags us agraden i us transporten a un espai on la il·lusió i la fantasia cobren un nou sentit, el millor serà que se us oblidi i que us conformeu amb el nou espectacle del sorprenent Dave Wonderthing, un artista que, com a mínim, no us deixarà indiferents ... tot i que potser us deixarà pitjor que abans de començar.

Més detalls
088

Fitxa tècnica

Durada
55 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
En el món del circ res és impossible! Espectacle teatral on els pallassos ens sorprenen amb números participatius de malabars, equilibris i màgia.
Espectacle còmic d'animació amb un super heroi una mica pallasso. Humor absurd i familiar. Circ, aventura i malabars per a esdeveniments infantils i festes.
Espectacle de màgia amb un mag que entreté a petits i grans amb humor i trucs increïbles. Anima el teu esdeveniment familiar i sorprèn a tothom.
Espectacle divertit i participatiu de teatre, màgia i humor, per a nens i adults. Animació infantil per a esdeveniments escolars i festes majors.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in