Els secrets de Mr. Stromboli

Un espectacle que ens transportarà a les fires de barraques, amb xerraires i dones barbudes.

Descripció

Mr. Stromboli és un firaire, venedor d’elixirs miracolosos que recorre pobles i fires presentant els seus invents i la seva troupe de fenòmens.

Ens presenta a la dona barbuda, a una dama que de tant menjar gra es va convertir en un ocell i a qui propulsarà en el divertit número del canó, o el mico que va recollir i a qui ha ensenyat a fer trucs de màgia.

Espectacle de carrer familiar disponible en català i castellà.

Més detalls
118

Fitxa tècnica

Durada
45 min
Presa de corrent
220v 10000W
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
4h
Desmuntatge
2h
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle de circ de gran format on diversos artistes realitzen una gala de diferents números per a salvar els temazos musicals. Al programa.cat
Espectacle familiar de teatre i contacontes amb pirates, lleons i aventures. Show per a tots els públics per a esdeveniments escolars i festes populars.
Espectacle familiar d'humor amb 2 personatges amb vestuari rosa i escenografia rosa que et sorprenen amb els seus trucs. Teatre de carrer per a festes majors.
Espectacle familiar de teatre amb contacontes tradicional que narra històries amazic del Magrib. Show infantil per a esdeveniments escolars i festes populars.
Riu sense parar amb aquesta divertida obra de teatre de carrer! Uns soldats bàrbars envairan el teu poble amb una gran catapulta medieval i música en directe.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in