Home Bala

Espectacle d'animació familiar amb l'home bala. One-man-show amb un acròbata disposat a volar pels aires. Canó, metxa, casc ... i comença el xou!
Descripció

Concentració, preparació i molta solemnitat abans d'emprendre un viatge des del canó fins al matalàs a través d'un dels somnis de l'home, volar!

El mític número de circ portat al carrer per un pallasso excèntric, convertit en munició per a l'artilleria del seu canó.

Més detalls
127

Fitxa tècnica

Durada
50 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle còmic ambientat en els 80, amb música, malabars, equilibris i, sobretot, molt d'humor. Show familiar per a tot tipus d'esdeveniments i festes majors.
Espectacle còmic d'animació amb un super heroi una mica pallasso. Humor absurd i familiar. Circ, aventura i malabars per a esdeveniments infantils i festes.
Lloga la teva pròpia carpa per a tot tipus d'esdeveniments amb aquesta original cúpula geodèsica de 15 metres de diàmetre. Festes majors, concerts i festivals.
Espectacle de percussió amb moviments coreografiats.
Espectacle d'animació familiar amb Betu el pallasso. Humor per entretenir a nens i adults amb un xou ideal per a esdeveniments escolars i festes majors.
Espectacle de circ que ens planteja els equilibris i malabars que cal fer per sobreviure en el món modern. Una original proposta de teatre de carrer.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in