Quimera

Espectacle d'humor i tècniques de circ, ambientats en temàtica medieval on els personatges fan gaudir al públic. 

Descripció

Espectacle d'humor. Mitjançant tècniques de màgia, faquirisme i jocs malabars, ambientat en l'època medieval. Realitzat per un grup de tres personatges.

Un d'ells, pallasso "cara blanca" caracteritzat de faquir, els altres dos pallassos, “Augustos" caracteritzats de bufons.

El faquir, amb habilitats màgiques, intentarà transmetre els seus coneixements als seus dos deixebles que són molt despistats, innocents i entremaliats

Més detalls
228

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Acrobàcies i malabars amb foc per animar esdeveniments. Atrau l'atenció del públic assistent a la teva festa amb un artista inigualable.
Espectacle d'animació en què un vaixell i un venedor d'espècies recorren la teva ciutat narrant les seves aventures. Show per a cavalcades i teatre de carrer.
Espectacle còmic d'animació en què un professor de tennis ofereix divertides classes per a tots els públics. Show per amenitzar esdeveniments i festes.
Teatre educatiu on es treballa l'educació per la salut i es pren consciencia mediambiental.
Espectacle i performance d'un fakir, amb foc, perforacions i trucs que posen a prova la resistència de cos i ment. Show per a esdeveniments i festes.
Animació teatral itinerant. Espectacle medieval amb xanquers, follets, bruixes i personatges del bosc per a esdeveniments, cercaviles i festes populars.
Espectacle de màgia amb un mag que entreté a petits i grans amb humor i trucs increïbles. Anima el teu esdeveniment familiar i sorprèn a tothom.
Espectacle de circ i humor per a tots els públics amb un cotxe icònic, el Seat 600, i un divertit showman. Teatre de carrer per a esdeveniments i festes majors.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in