The power of the 80 's

Espectacle còmic ambientat en els 80, amb música, malabars, equilibris i, sobretot, molt d'humor. Show familiar per a tot tipus d'esdeveniments i festes majors.
Descripció

Al llarg d'aquesta entranyable història, el nostre protagonista ens enlluernarà amb tècniques com els equilibris, malabars, verticals, dansa... sorprendrà al públic creant un ambient d'humor, amor i participació, que ens transportarà directament a la dècada dels 80's.

Més detalls
240

Fitxa tècnica

Durada
55 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Un espectacé d'humor en ple carrer que demostrarà que no tot és tan fàcil com sembla i que el pensament d'un turista és més complex del que sembla.
Espectacle còmic d'animació en què un professor de tennis ofereix divertides classes per a tots els públics. Show per amenitzar esdeveniments i festes.
Espectacle de circ de gran format on diversos artistes realitzen una gala de diferents números per a salvar els temazos musicals. Al programa.cat
Espectacle d'animació familiar amb l'home bala. One-man-show amb un acròbata disposat a volar pels aires. Canó, metxa, casc ... i comença el xou!
Espectacle de circ que ens planteja els equilibris i malabars que cal fer per sobreviure en el món modern. Una original proposta de teatre de carrer.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in