Ballant Espriu

Espectacle de dansa i teatre inspirat en el poeta català Espriu, amb referències al mar, Arenys i al Mediterrani. Show teatral per animar esdeveniments.

Descripció

A través de l'escenografia, el moviment, les escenes, la dansa, el teatre ... sorgeix "Ballant Espriu", un espectacle especialment creat per a la celebració del centenari del naixement del poeta català.

Tot l'univers "espriuenc" de la mar, el port d'Arenys, les velles de les finestres, el cementiri i el xiprer, els personatges clàssics i el famós August.

Més detalls
014

Fitxa tècnica

Durada
90 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Adultos
Preparació/Muntatge:
120 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacular show de dansa amb malabars amb foc. Diferents formacions de ballarines per crear coreografies úniques en esdeveniments nocturns, festes o gales.
Espectacle d'animació familiar amb teatre, dansa i titelles. Petits i grans disfrutaran amb aquest xou per a esdeveniments escolars i festes populars.
Espectacle de teatre i música amb els millors números del cabaret europeu i el music hall americà. Burlesque, humor, dansa, cançó i sorpreses.
Espectacle familiar de dansa i teatre amb mímica, moviment i expressió corporal. Show per a esdeveniments escolars i festes populars.
Fascinant espectacle de dansa inspirat en la cultura gaucha. Un xou ple de ritme, aventura, equilibris, i música. Teatre per a esdeveniments i festes majors.
Espectacle de ball català de fusió folk i dansa contemporània. Perfecte per a esdeveniments, festes majors o fires medievals. Show dinàmic i participatiu.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in