Akasya

Arbre mecànic gegant per a tot tipus d'esdeveniments. Arbre mòbil il·luminat per decorar festivals de música, festes temàtiques i tot tipus de celebracions.

Descripció

La Mare Natura ha creat prodigis espectaculars com, per exemple, aquest impressionant arbre gegant capaç d'incorporar focs artificials, il·luminació, projeccions i, fins i tot, música en viu o la intervenció d'un DJ.

A més, gràcies a la seva estructura mòbil, és ideal tant per a festes i decoracions com per cercaviles.

Més detalls
005

Fitxa tècnica

Presa de corrent
16A
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
8h
Desmuntatge
4h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Engranatges decoratius per a esdeveniments temàtics, decoracions de Nadal, campaments orientals...
Lloguer de gespa inflable gegant per decorar. Flors inflables com a decoració d'escenaris i esdeveniments, ideal per a escenografies i espectacles.
Espectacle que pot ser de sala o de carrer, on tres pallasses surten a prendre la fresca al carrer amb una cadira gegant. Surten a passejar a la fresca creant situacions de riure. Està dins del programa.cat
Espectacle visual i escultura cinètica en moviment amb peixos biomecànics. Gran element de decoració marina per a tot tipus d'esdeveniments.
Espectacle visual itinerant amb goril·les gegants. Família de goril·les mecànics per dinamitzar cercaviles, cavalcades i tot tipus d'esdeveniments.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in