Animació musical medieval

Espectacle d'animació musical per a fires medievals. Show interactiu i dinàmic que farà somriure al teu públic amb música en directe, bromes i humor.

Descripció

Grup d'animació musical especial per a fires i esdeveniments medievals, que consta de quatre músics i dues possibilitats de formació.

Poden realitzar el show estàtic, com a acompanyament de malabaristes, joglars o ballarins; o en moviment, recorrent la fira, interactuant amb comerciants i clients, fent petites representacions estàtiques i gags humorístics.

Més detalls
008

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
30 min
Desmuntatge
Hinchable
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant de la llegenda de Sant Jordi on petits i grans coneixeran als personatges que potser ja no son ni tan mítics ni tan heroics.
Animació de drac inflable. Disfressa de drac de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, teatre, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Banda de musica de percussió, batucada per a cercaviles i esdeveniments. Formació musical per a tots els públics i festes. Professional per a públic exigent.
Riu sense parar amb aquesta divertida obra de teatre de carrer! Uns soldats bàrbars envairan el teu poble amb una gran catapulta medieval i música en directe.
Cercavila amb música en directe, malabars, percussió i un xanquer. Una proposta de teatre de carrer original per animar tot tipus de festes majors.
Espectacle itinerant amb músics de carrer que formen una peculiar txaranga carregada de ritme i bon humor. Polques, tarantel·la i altres cançons de festa.
Taller familiar amb jocs de destresa i habilitat medievals ideats per entretenir a nens i joves en tot tipus d'esdeveniments, festes i celebracions.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in