Animació musical medieval

Espectacle d'animació musical per a fires medievals. Show interactiu i dinàmic que farà somriure al teu públic amb música en directe, bromes i humor.

Descripció

Grup d'animació musical especial per a fires i esdeveniments medievals, que consta de quatre músics i dues possibilitats de formació.

Poden realitzar el show estàtic, com a acompanyament de malabaristes, joglars o ballarins; o en moviment, recorrent la fira, interactuant amb comerciants i clients, fent petites representacions estàtiques i gags humorístics.

Més detalls
008

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
30 min
Desmuntatge
Hinchable
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant de la llegenda de Sant Jordi on petits i grans coneixeran als personatges que potser ja no son ni tan mítics ni tan heroics.
Espectacle itinerant amb músics de carrer que formen una peculiar txaranga carregada de ritme i bon humor. Polques, tarantel·la i altres cançons de festa.
Taller familiar amb jocs de destresa i habilitat medievals ideats per entretenir a nens i joves en tot tipus d'esdeveniments, festes i celebracions.
Animació de drac inflable. Disfressa de drac de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, teatre, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Banda de musica de percussió, batucada per a cercaviles i esdeveniments. Formació musical per a tots els públics i festes. Professional per a públic exigent.
Riu sense parar amb aquesta divertida obra de teatre de carrer! Uns soldats bàrbars envairan el teu poble amb una gran catapulta medieval i música en directe.
Cercavila amb música en directe, malabars, percussió i un xanquer. Una proposta de teatre de carrer original per animar tot tipus de festes majors.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in