Batucada Steampunk

Original espectacle de música en directe. Batucada amb músics de ritmes afrollatins, instruments de percussió brasilera i vestuari steampunk.

Descripció
Amb una acurada presència escènica i unes explosives coreografies, aquest grup de percussió és diferent a tots els que hagis vist abans gràcies als seus vestuaris d'estil steampunk.
Més detalls
019

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
45 min
Desmuntatge
Hinchable
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Grup musical de jazz a l'estil dixieland inspirat en bandes de New Orleans i Chicago. Espectacle de música en viu per a esdeveniments i festes a Barcelona.
Grup musical itinerant amb molt de groove. Improvisen, ballen i versionen cançons famoses. Espectacle de música en viu per a tot tipus d'esdeveniments. Al Programa.cat
Espectacle en xanques ambientat al més pur estil carnaval de Brasil. Xanquers ballant a ritme de samba, perfecte per animar qualsevol festa o esdeveniment.
Espectacle de percussió amb llums led coreografiat.
Banda de musica de percussió, batucada per a cercaviles i esdeveniments. Formació musical per a tots els públics i festes. Professional per a públic exigent.
Espectacle itinerant amb músics de carrer que formen una peculiar txaranga carregada de ritme i bon humor. Polques, tarantel·la i altres cançons de festa.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in