Goblins

Espectacle d'animació en què hobbits, follets, fades, trolls i éssers màgics medievals acabats de sortir del bosc s'uneixen en un original cercavila.
Descripció

Diu la llegenda que en un bosc anomenat Papaniot hi habitaven follets, elfs, fades, gegants, gnoms, trolls i druides. Durant molts anys, els humans han intentat trobar aquest bosc. No hi ha mapes, ni cap GPS, que et pugui portar a la dimensió on viuen aquests éssers. Només amb la teva imaginació podràs veure'ls.

Si tanques els ulls, potser en tornar a obrir-los hagin aparegut en el teu esdeveniment o festa per portar-te tota la màgia del seu món.

Formació de 6 artistes amb carro amb so.

Més detalls
117

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'animació en què uns personatges modernistes i les seves bicicletes d'època han viatjat en el temps per sorpresa. Animació de carrer.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.
Espectacle amb grans elements de formes colorides, efectes de llums i dotats de mobilitat en les seves extremitats per a animar qualsevol cercavila.
Un espectacle ple d'exotisme que impressionarà i divertirà al públic per igual. Ideal per a qualsevol cercavila.
Cercaviles d'animals inflables i personatges que interactuen amb el públic.
Cercaviles que destaca per la seva bellesa, realisme i la continuada interacció entre figurants i elements.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in