Ramírez, un supervivent del segle XX

Show per als nascuts en els 80 i generació EGB. Un espectacle familiar que fusiona clown, titelles i manipulació d'objectes per a esdeveniments i festes majors.
Descripció

Ramírez, un supervivent del segle XX, del Cotxe Fantàstic, de l'Equip A, de La Bola de Cristall, de Camela, ¡i d'anar amb la seva mare a comprar!

Arriba al públic empès per una mare cansada de que faci els seus xous al menjador de casa. I és davant del públic on Ramírez desenvoluparà les seves grans dots com a artista.

Un espectacle que despertarà la imaginació de petits i grans a través d'una posada en escena on es fusiona clown, titelles i manipulació d'objectes.

Més detalls
213

Fitxa tècnica

Durada
55 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
75 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle que pot ser de sala o de carrer, on tres pallasses surten a prendre la fresca al carrer amb una cadira gegant. Surten a passejar a la fresca creant situacions de riure. Està dins del programa.cat
Espectacle còmic ambientat en els 80, amb música, malabars, equilibris i, sobretot, molt d'humor. Show familiar per a tot tipus d'esdeveniments i festes majors.
Espectacle d'animació familiar amb Betu el pallasso. Humor per entretenir a nens i adults amb un xou ideal per a esdeveniments escolars i festes majors.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in