The Mckensy's Clan Band

Animació d'escocesos excèntrics amb tambors i gaites per amenitzar tot tipus de cercaviles o teatre de carrer a festes populars i esdeveniments.
Descripció

Un grup d'escocesos excèntrics esvaloten el carrer amb gaites i tambors. ¿Potser s'han perdut? No, senzillament volen passar-ho bé a les nostres festes amb la seva marxa i el seu pas decidit. Veure'ls és tot un espectacle: són atrevits, esbojarrats i amb un bon sentit de l'humor.

Les seves especialitats són els cercaviles, les animacions, el teatre de carrer i són tota una explosiva sorpresa per a qualsevol tipus d¡esdeveniment festiu.

Més detalls
239

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Espectacle d'animació en què uns personatges modernistes i les seves bicicletes d'època han viatjat en el temps per sorpresa. Animació de carrer.
Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.
Espectacle itinerant on un gran zeppelin ocupará els carrers del teu poble o ciutat.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in